Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΜΙΔΙΩΝ!!!

 Του Δημήτρη Τζώρα  (Πολιτικός Αναλυτής)

Η αρχέγονη σούπα της πολιτικής φιλοσοφίας του Μπρετον Γουντς βρίθει πολιτικών Μιμιδίων, που αυξήθηκαν ραγδαία μετά το πέρας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Πολιτικές τάσεις και ρεύματα ανέτειλαν και έδυσαν στο ευρωατλαντικό ημισφαίριο κατά το μέτρο της χρηστικότητάς τους. Η ευρωαριστερά για παράδειγμα, είναι ένα Μιμίδιο του Κομμουνισμού, που έχει σκοπό να συσπειρώσει εντός του Δυτικού Κόσμου κοινωνικές ομάδες, που βρίσκουν άκαμπτο το Κομμουνιστικό αρχέτυπο και αρκετά αφομοιωμένο από το σύστημα το Σοσιαλδημοκρατικό.
Ο εθνικισμός που έχει αναδυθεί προσφάτως στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο φέρεται να λειτουργεί ως το Μιμίδιο του εθνικοσοσιαλιστικού αρχετύπου. Ως τάση αμφισβήτησης του συνόλου της κατεστημένης ευρωπολιτικής, αλλά και περιορισμού της δράσεως της θρησκείας του άυλου καπιταλισμού και όλων των παραθρησκευτικών του κλάδων, σημειώνει αξιοθαύμαστη ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα στις επιθέσεις εναντίον του.

Η οικονομική πορεία της Ευρώπης δεν προμηνύει αίσιο τέλος για τα πολιτικά της καθεστώτα, αφού πλέον έχει παγιωθεί στην αντίληψη των κοινωνιών, το ουτοπικό του ευρωεχγειρήματος, με αποτέλεσμα η πιθανότητα αναρριχήσεως των Μιμιδίων του εθνικοσοσιαλισμού στα ανώτατα πολιτικά αξιώματα να μοιάζει όλο και πιο βέβαιη.

Η γραμμή του αίματος οδηγεί πάντα σε Βασιλικό Ανάκτορο…


Η Συνθήκη του Βερντέν, που παρότι διέσπασε την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία σε τρία κράτη (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), λειτούργησε σαφώς εις βάρος της συναρθρώσεως των Ευρωπαϊκών φυλών σε ένα συλλογικό κρατικό υποκείμενο, δεν έπαψε να κρύβει στα σπλάχνα της τη γραμμή του Βασιλικού αίματος του Καρόλου του Μέγα. Οι Βασιλικοί Οίκοι της Ευρώπης, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν, είναι πολιτικά εξουσιοδοτημένοι να λειτουργούν ως υπερασπιστές της πίστεως, όπως άλλωστε και οι Αραβικοί Βασιλικοί Οίκοι.

Ο Βυζαντινός Αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος ο Μέγας και ο Κάρολος ο Μέγας, ήταν ιστορικά υπερασπιστές της νέας πίστεως του παλαιού κόσμου. Το Μιμίδιο του σύγχρονου εθνικισμού, έχει υποκαταστήσει την Αυτοκρατορική αυτή υποχρέωση, καλύπτοντας το υπαρκτό αίτημα των ευρωπαϊκών κοινωνιών για προστασία από τον αόρατο εχθρό.

Η περιοχή της Αυστροελβετίας, ως εργαστήρι παραγωγής ιστορίας, ταλαντεύεται αδιάλειπτα τους τελευταίους αιώνες ανάμεσα στο Ναϊτικό – Ιπποτικό ιδεώδες και το Ναϊτικό οικονομικό ρεαλισμό. Το Α και το Ω όλων των Μιμιδίων είναι η περιοχή της Αυστροελβετίας, αφού από αυτή αναδείχθηκαν ο Αδόλφος Χίτλερ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό σύστημα.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί, εάν συνεχίζουν να εκφράζονται πολιτικά στηρίζοντας εθνοκρατικές αντιλήψεις, οι οποίες, όμως, θα ακολουθούν την γραμμή του Βασιλικού αίματος, τότε θα δεχθούν διμέτωπη επίθεση, δυτικά από τον Αγγλοσαξωνικό κόσμο και ανατολικά από την Ευρασία της Ρωσίας και της Κίνας.
Οι μεν Ευρασιάτες θα θεωρήσουν, λόγω του Ουκρανικού προηγούμενου, ότι απειλούνται από την Ευρώπη, οι δε Αγγλοσάξωνες, που υπηρετούν την γραμμή αίματος του πετροδολαρίου, χάνουν την ηπειρωτική Ευρώπη με ό,τι αυτό συνεπάγεται οικονομικά και γεωπολιτικά.

Η γαλαζοαίματη και κυανόφωτη Βασιλική πυραμίδα του Καρόλου του Μέγα, φέρεται να είναι ο έσχατος στόχος. Η καθημερινή πολιτική και τηλεοπτική μετενσάρκωση του παγκοσμιοποιητικού προτύπου, που δοκιμάζει όλες τις διαθέσιμες μεθοδολογίες για να νικήσει το αίτημα των Ευρωπαϊκών λαών για ελευθερία και ανεξαρτησία, χάνει τη μάχη προς το παρόν…

Οι επιθέσεις εναντίον του εθνικισμού λειτουργούν περισσότερο συντελεστικά απ’ ότι ανασταλτικά . Η παραθρησκευτική νεοαποικιοκρατία, ως «Δίκαιο Παιχνίδι» και ιστορική ανταπάντηση στις Σταυροφορίες και την αποικιοκρατία όλων των Ευρωπαϊκών Βασιλικών Οίκων, συμπεριλαμβανομένου και του Βρετανικού, σύντομα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Η Ελλάς, ως διαφιλονικούμενος χώρο-χρόνος κρύβει στη σπλάχνα της αρκετούς φορείς αδιάλειπτων μετενσαρκώσεων του κακού. Δημοσιογράφοι, καναλάρχες, πολιτικοί, ανώτατοι δικαστές και ανώτατοι κληρικοί θα ζήσουν την τελευταία τους μετενσάρκωση.

 Η δολοφονική φιλαργυρία και η ψυχασθένεια ανθρώπων που εντάσσονται σε ένα ανομολόγητο μέχρι στιγμής δίκτυο, που φοράει την προβιά του απολιτίκ ή του αντικαθεστωτικού φιλομιμιδίου θα αποκαλυφθεί ολόκληρο ενώπιων του Ελληνικού λαού σύντομα… Αυτό, θα αποτελέσει αντικείμενο μελέτης και ανάλυσης μελλοντικών μας άρθρων…

Δεν υπάρχουν σχόλια: