Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Οι «απαιτήσεις» του Κινέζου πρωθυπουργού για τη διαμονή του στην Κρήτη


Το απόγευμα της Παρασκευής καταφθάνει στην Κρήτη ο Κινέζος ηγέτης Λι Κετσιάνγκ στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Χθες μετέβη στην Αθήνα έχοντας στις… βαλίτσες του τον φάκελο «επενδύσεις» και σήμερα επισκέπτεται το Ηράκλειο για να γνωρίσει από κοντά τον πολιτισμό του νησιού αλλά και τις επενδυτικές ευκαιρίες που μπορεί να έχει.

Ο πρωθυπουργός της Κίνας θα διανυκτερεύσει με τη σύζυγό του σε γνωστό ξενοδοχείο της Χερσονήσου που δεν είναι άλλο από το CretaMarris.

Μενού που μυρίζει… Κρήτη

Ένα μενού που «μυρίζει» Κρήτη έχει ετοιμαστεί για τον κ. Λι Κετσιάνγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα ορεκτικά του θα είναι φτιαγμένα από όλα τα γνωστά υλικά του νησιού από σαλάτες μέχρι και θαλασσινά.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο έχει φροντίσει να έχει στην διάθεσή του έναν σεφ από την Κίνα για να φτιάξει στον κ. Λι Κετσιάνγκ κάποια κινέζικα πιάτα. Μάλιστα, από προχθές έχουν φτάσει στο ξενοδοχείο σεφ από την Κίνα που προετοιμάζουν μαζί με τους Έλληνες σεφ το μενού του Κινέζου πρωθυπουργού.

Λαμπρή υποδοχή

Η υποδοχή του ξενοδοχείου στον ηγέτη της Κίνας θα είναι λαμπρή. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του cretapost, θα έχει στρωθεί κόκκινο χαλί για να υποδεχθούν τον Κινέζο πρωθυπουργό ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι μεγάλα.

Μάλιστα, έχει στηθεί μαγνητική πύλη στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.

Τι θα βλέπει, τι θα διαβάζει

Ήδη ο κ. Λι Κετσιάνγκ έχει ζητήσει από το ξενοδοχείο να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το Κινέζικο κανάλι CCTV4 ενώ θέλει να διαβάσει τις εφημερίδες Interntional New York Times και την Καθημερινή από τις ελληνικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: