Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο σατανιστής της Γλυφάδας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, μετά την απολογία του ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή για τη δολοφονία άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα. Θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.Την προσωρινή κράτηση του 22χρονου διέταξαν με ομόφωνη απόφασή τους μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του νεαρού, ανακριτής και εισαγγελέας.

Ζήτησαν επίσης να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εντοπιστεί αν υπάρχει ψυχική ασθένεια, αλλά και για εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες.

Ο 22χρονος ενώπιον του ανακριτή δήλωσε μετανιωμένος για το φόνο της γυναίκας και αρνήθηκε ότι ήθελε να κάνει και δεύτερο φόνο. Είπε μάλιστα πως αυτό το είπε στην αστυνομία προκειμένου να δείξει ότι είναι σκληρός.

Ο 22χρονος επανέλαβε πως σκότωσε τη γυναίκα προκειμένου να εξευμενίσει τον Σατανά, καθώς έβλεπε και άκουγε δαίμονα ο οποίος του υπέδειξε το θύμα και του ζητούσε να σκοτώσει για να σώσει τη δική του ζωή.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός του, Φαήλος Κρανιδιώτης, τόνισε πως η πράξη είναι ομολογημένη και συμπλήρωσε, απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση του 22χρονου, "εκτιμώ ότι είναι βαθιά ψυχικά άρρωστος, αλλά όλα αυτά θα τα πουν οι ειδικοί".

Ο κ. Κρανιδιώτης ανέφερε επίσης πως ο 22χρονος αρνούνταν να πάει σε γιατρό και να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή και ότι επίσης είχε επιχειρηθεί δυο φορές ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο, όπου όμως δεν είχε γίνει δεκτός επειδή ήταν ανήλικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: