Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Η εφημερίδα του Κομιστή βλέπει κόντρες στη Νέα Κυβέρνηση καθώς ο κλοιός σφίγγει


Η εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη βλέπει; και δημιουργεί "δημοσιογραφικά" κόντρες μεταξύ των Υπουργών και Υφυπουργών της Νέας κυβέρνησης σε μια προσπάθεια να κρατηθεί "ανέπαφος" και να κερδίσει χρόνο ο ιδιοκτήτης της ,  για τις δικαστικές του περιπέτειες, θεωρώντας πως ο Πρωθυπουργός της Χώρας είναι μεγέθους Γιωργάκη Παπανδρέου ή Κώστα Καραμανλή!!Όμως ο Αντώνης Σαμαράς έχει δείξει πως δεν χαρίζεται ούτε στους πλέον στενούς του συνεργάτες όταν πρόκειται για θέματα ηθικής τάξεως.

Η εφημερίδα έχει ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα εσκαμμένα σε θέματα κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ και κυρίως κυβερνητικού.

Δεν είναι τόσο η παραποίηση της αλήθειας που ενοχλεί το Μέγαρο Μαξίμου όσο ο προκλητικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται κάθε πτυχή που ζημιώνει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Άμα είναι να πεθάνει η μισή Ελλάδα για να ζήσουν δέκα οικογένειες μάλλον γελάστηκαν όσοι βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τον Αντώνη Σαμαρά με τους υπόλοιπους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος τα τελευταία 40 χρόνια.

Καμιά σχέση απολύτως δεν έχει και το γνωρίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ.

Οι μόνοι πραγματικοί σύμμαχοι του Πρωθυπουργού βρίσκονται στο εξωτερικό και είναι πλήθος φιλέλληνες που θέλουν τη Νέα Ελλάδα να μην έχει ουδεμία σχέση με όσα μας κατάντησαν μια φτωχή , απαξιωμένη και πλήρως διεφθαρμένη χώρα.

Και τα ΜΜΕ της πατρίδας μας όσο και η ΕΣΗΕΑ φέρουν τεράστιες ευθύνες αφού οδήγησαν εκτός επαγγέλματος δεκάδες δημοσιογράφους που είχαν την δημοσιογραφία ως λειτούργημα.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ τα τελευταία 10 χρόνια και θα καταλάβετε όλοι τι εννοούμε.

Εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Άλλωστε το πάρτι με το ταμείο των δημοσιογράφων και τα ομόλογα δεν οδήγησε παρά ελάχιστους στον φυσικό τους χώρο που είναι οι φυλακές!!!

Όσο για το Θέμο κάνει σίγουρα λάθος  στο "μέτρημα" και θα το αντιληφθεί σύντομα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: