ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Αυτό που γίνεται στερείται ΗΘΙΚΗΣ

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Αυτό που γίνεται στερείται ΗΘΙΚΗΣ


ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΜΑΣ
Δεν μπορεί να πιάσει τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου και φορτώνει τα δικά τους βάρη στις πλάτες μας. Λίγες μόλις μέρες μετά την ήττα της ΝΔ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις Ευρωεκλογές έρχονται τα εκκαθαριστικά της Εφορίας όπου καλούνται εξαθλιωμένοι οικονομικά Έλληνες Πολίτες να καταβάλουν υπέρογκα ποσά τα οποία δεν έχουν.Και επειδή σουλατσάρουν ελεύθεροι ως να μη συμβαίνει ΤΙΠΟΤΑ επιχειρηματίες που χρωστάνε από 10.000.000 ευρώ και πάνω εμείς καλούμαστε να καλύψουμε από το άδειο πορτοφόλι μας τις δικές τους εδώ και χρόνια λεηλασίες σε δημόσιο χρήμα.

Είμαστε ξεκάθαροι δεν γλύψαμε ΠΟΤΕ κανέναν  και πάντα σας γράψαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Το ΤΙΜΗΜΑ μας ήταν η απομόνωσή μας από bloggers και ιδιοκτήτες sites που βγάζουν χιλιάδες ευρώ από κρατικές διαφημίσεις (αφού και τις Τράπεζες εμείς τις πληρώσαμε για να τα ξανακλέψουν άλλοι!!)

Το ανήθικο της υπόθεσης είναι πως όταν αύριο -μεθαύριο θα κλείνουν και άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έγιναν τις μέρες τις κρίσης και δεν έκλεβαν την εφορία παλιά γιατί απλά δεν υπήρχαν οι ανήθικοι και διεφθαρμένοι Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές σε τεράστιο ποσοστό (πάνω από 60%) θα μας εξηγούν τα καλά της δραχμής και θα μας παροτρύνουν να πάμε για πρώτη φορά  "αριστερά" και ΣΙΓΟΥΡΑ.

Δεν ξέρουμε ποιος συμβουλεύει τον Αντώνη Σαμαρά ή μάλλον δεν θέλουμε να γίνουμε και άλλο κακοί.

Το πράγμα πάντως δεν ΠΑΕΙ άλλο και φυσικά η Κυβέρνηση αυτή δεν έχει ΚΑΜΙΑ νομιμοποίηση και ποντάρει στο γεγονός πως ΟΥΔΕΙΣ θέλει ΤΩΡΑ να κυβερνήσει.

Δεν ξέρουμε εάν αύριο -μεθαύριο βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας έντιμος που να πει δεν ΠΑΕΙ άλλο και να κατέβει στην πολιτική σκηνή να τους σαρώσει.

Άλλωστε από τις λαϊκές τάξεις όλες οι επαναστάσεις που έγιναν οδήγησαν σε χειρότερα αποτελέσματα.

Μόνο η μεσαία τάξη μπορεί να σώσει την Χώρα αλλά με τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς και κυρίως με άβουλους και αδιάφορους πολίτες η Χώρα δεν θα πάει μπροστά αλλά πίσω στη δεκαετία του 1950.

Οι πολιτικές ζυμώσεις που ήδη άρχισαν από το ντόπιο κεφάλαιο ίσως αποδειχθούν λίγες εάν Έλληνες επιχειρηματίες του Εξωτερικού  έρθουν εδώ με την βοήθεια του ξένου κεφαλαίου και δημιουργήσουν πολιτικούς σχηματισμούς που θα έχουν προοπτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Βαρεθήκαμε να ακούμε τους αποτυχημένους διεθνώς έλληνες επιχειρηματίες να μας μιλάνε για ανάπτυξη.

Εκτός από ανίκανοι να παράγουν οτιδήποτε εκτός από μπουρδολογίες ποντάρουν μόνο στην Κρατική Επιχορήγηση για να πλουτίσουν και στο γεγονός πως φορολογούνται ελάχιστα σε σχέση με χώρες του δυτικού κόσμου.

Το δήθεν ελληνικό εφοπλιστικό κεφάλαιο της Μεγάλης Βρετανίας καθυβρίζεται δικαίως από τον διεθνή τύπο.

Βλέπετε εκεί ακόμα υπάρχουν εφημερίδες που γράφουν το αυτονόητο.

Πως ο κουτοπόνηρος και κατά βάση ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ Έληνας εφοπλιστής αποτελεί το ΟΝΕΙΔΟΣ του Δυτικού Κόσμου.

Όσο για την παρούσα Κυβέρνηση αφού της ευχηθούμε να αλλάξει συμβούλους της ευχόμαστε να παραμείνει σταθερή στις απόψεις της περί διόρθωσης των αδικιών.

Και φυσικά ας ξεκινήσουν από τον απλό κόσμο και όχι από τον Μελισσανίδη , τον Βαρδινογιάννη και τον Αλαφούζο.

Βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε προτιμάμε να βλέπουμε ξένους δυτικούς επενδυτές που θα πληρώσουν και κάποιο ΦΟΡΟ.

Ανάπτυξη με Μπόμπολα, Κουρή , Λαυρεντιάδη , Ρέστη , Βαρδινογιάννη , Κοπελούζο , Μελισσανίδη δεν γίνεται.

Αυτό που γίνεται είναι εξαθλίωση τους ελληνικού λαού από μια συγκυβέρνηση που αδυνατεί να καταλάβει ακόμα και αυτή το πως φτάσαμε ως εδώ.

Άμα η μισή Καραμανλική ΝΔ που έχει τριπλασιάσει το δημόσιο χρέος κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία γιατί να πιστέψω πως ο Σαμαράς θα τους στείλει ΦΥΛΑΚΗ  ιδίως τώρα που σήκωσαν κεφάλι και ζητάνε μέχρι και Προεδρίες!!

Τα ψέματα για τον ελληνικό λαό τελείωσαν, η Δημοκρατική Ευρώπη δεν θα σέρνει μαζί της την Ελλάδα συνέχεια μαζί της ως κακομαθημένο παιδί.

Σχέδιο εξόδου πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ αφού όσο βαθαίνει η ΚΡΙΣΗ ο  μικρός κακομαθημένος που κατάφερε να φάει κοντά στα 500 δις ευρώ σίγουρα αποτελεί ΒΑΡΟΣ και ουδείς Βορειοευρωπαίος δεν θα συνεχίσει να ποντάρει σε κάποιον που δεν ΘΕΛΕΙ να αλλάξει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: