ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ποιους εξέλεξε η Χρυσή Αυγή στο Δήμο Αθηναίων

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Ποιους εξέλεξε η Χρυσή Αυγή στο Δήμο ΑθηναίωνΗλίας Κασιδιάρης , Ουρανία Μιχαλολιάκου, Χρίστος Γούδης και Δήμητρα Βελέντζα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που αποφάσισε η Χρυσή Αυγή να είναι στο νέο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Εάν ψηφίστηκαν ή όχι για όσους γνωρίζουν τον "δημοκρατικό" τρόπο λειτουργίας του κόμματος αντιλαμβάνονται απλώς πως αυτοί ήταν οι "εκλεκτοί".Η πρώτη δήλωση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου μετά την εκλογή της είναι η ακόλουθη:

"Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου έστειλε το κάτωθι μήνυμα: "Αγαπητοί φίλοι και Συναγωνιστές, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε εκλέγοντας με δημοτική σύμβουλο. Σας ευχαριστώ και σας τιμώ που δεν πιστέψατε στα ψέματα τους και που στο πρόσωπο μου είδατε το πρόσωπο του αιχμάλωτου πατέρα μου.

Βγάζοντας με πρώτη δείξατε το πόσο πολύ πιστεύετε τόσο στο Κίνημα όσο και στον Αρχηγό μας. Σας ευχαριστώ θερμά λοιπόν που στο πρόσωπο μου είδατε ένα νέο παιδί με καθαρά χέρια. Ένα παιδί γεμάτο όρεξη και ελπίδα για μια Χρυσή Αυγή του ελληνισμού. Θα κάνω ότι μπορώ για να κριθώ άξια της εμπιστοσύνης που μου δείξατε.

Ζήτω η Νίκη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: