ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Νέος δήμαρχος Περάματος ο Γιάννης Λαγουδάκης

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Νέος δήμαρχος Περάματος ο Γιάννης Λαγουδάκης


Ο Γιάννης Λαγουδάκης, γεννήθηκε στο Πέραμα ,όπου και διαμένει. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Ασκεί το επάγγελμα του φωτογράφου , διατηρώντας ανάλογο κατάστημα στο πέραμα από το 1985. Οι ανησυχίες του για τα κοινωνικά δρώμενα ,αλλά και το ενδιαφέρον του για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ,τον οδήγησε να δραστηριοποιηθεί στα κοινά, κυρίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ,συμμετέχοντας παράλληλα ενεργά και σε διάφορες κινηματικές πρωτοβουλίες. Διατέλεσε ,για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου Καλλιτεχνών Φωτογράφων Πειραιά και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων[ΠΟΦ]. 

Ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Β Πειραιά με τον Συνασπισμό[το 1996 και το 2000] και υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος [το 2006]. 

Η πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά του ευρύτερου Πειραιά, η καθημερινή του τριβή με τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών του, η γνώση των προβλημάτων τόσο από την μεριά του πολίτη, όσο και από την συμβολή στον τρόπο επίλυσής τους, είναι οι λόγοι που υπαγορέυουν την συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ,σ αυτήν την πρωτόγνωρα, τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνει η Ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: