ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η αστυνομία συνέλαβε τον αντιεξουσιαστή Γιάννη Δημητράκη

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Η αστυνομία συνέλαβε τον αντιεξουσιαστή Γιάννη Δημητράκη


Τον γνωστό αντιεξουσιαστή Γιάννη Δημητράκη συνέλαβε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία στην πορεία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού προς το ΟΑΚΑΗ πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού περνούσε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Μεσογείων όπου ορισμένοι από τους φιλάθλους αυτούς πέταξαν πέτρες και διάφορα αντικείμενα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο γνωστός αντιεξουσιαστής Γιάννης Δημητράκης ενώ από έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα χασίς.

Σύμφωνα με καταγγελίες της Χρυσής Αυγής αργά το βράδυ του Σαββάτου άγνωστοι φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στα γραφεία του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Γλυφάδα» επί τις οδού Γούναρη.

Οι άγνωστοι κρατώντας ρόπαλα και σιδερολοστούς επιτέθηκαν και τραυμάτισαν παρευρισκόμενους, κατέστρεψαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ενώ έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους.

Οι τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς να υπάρχει κάτι σοβαρό για την υγεία τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως στον χώρο βρισκόταν ο υποψήφιος δήμαρχος Σωτήριος Βοργιάς με κάτοικους της περιοχής. Ο Συνδυασμός της Ελληνικής Αυγής προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: