ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Οι πράσινοι το γλέντησαν με την ψυχή τους

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Οι πράσινοι το γλέντησαν με την ψυχή τους


Με την ψυχή τους πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μετά το πάρτι που έστησαν στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να συνεχίσουν στα μπουζούκια!

Λίγο πριν από τη 1.30 το βράδυ, οι πρώτοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, με τους Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Αναστασίου να έχουν πάρει τις θέσεις τους.

Στις 1.40 ήταν η ώρα της κούπας! Το τρόπαιο έκανε την... εμφάνισή του, με τον κόσμο να χειροκροτεί και να τρέχει στο τραπέζι του «τριφυλλιού» για μια φωτογραφία!Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που είχε αρχίσει το πρόγραμμά του, σταμάτησε και, αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλη την ομάδα, πήρε το κύπελλο στα χέρια του και τραγούδησε τον ύμνο, με τους θαμώνες να φωνάζουν «πράσινε θεέ, Παναθηναϊκέ»!
Ο λουλουδοπόλεμος είχε αρχίσει για τα καλά και, αφού το τρόπαιο... στολίστηκε με γαρίφαλα και ένα κασκόλ, άρχισε να κάνει τις βόλτες του στις αγκαλιές των «πράσινων» για τις δικές τους φωτογραφίες.

Πηγή: Leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: