ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Βροχή οι καταγγελίες για απάτη με τις «κάρτες υγείας»

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Βροχή οι καταγγελίες για απάτη με τις «κάρτες υγείας»

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για μεγάλη απάτη με τις γνωστές και τηλεοπτικά «κάρτες υγείας». Σύμφωνα με τους περισσότερους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν χρήματα για υπηρεσίες χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα.

Πως σχολιάζουν οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας τις «κάρτες υγείας»

«Οι κάρτες υγείας είναι η απόλυτη απάτη» επεσήμανε o πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης. Μάλιστα όπως είπε έχουν καταφύγει ήδη στη δικαιοσύνη. «Οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν χρήματα για να έχουν κάποιες υποτιθέμενες υπηρεσίες ,και αυτά τα χρήματα τα πληρώνουν σε φορείς που δεν συνιστούν ασφαλιστικές εταιρείες» τονίζει ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου και συνεχίζει «Οι πολίτες πληρώνουν αυτά τα χρήματα σε κάποιους οι οποίοι απλώς τα μαζεύουν για να περνάνε καλά. Πρόκειται για την απόλυτη απάτη για την απόλυτη κοροϊδία και συνιστά ποινικό αδίκημα» καταλήγει.

Ο Ιατρικός σύλλογος της Πάτρας έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη για μια αντίστοιχη περίπτωση. » Εμείς σε μια περίπτωση που είχαμε εδώ στην Πάτρα προσφύγαμε για ασφαλιστικά μέτρα. Ήταν μια πιο τραβηγμένη περίπτωση. Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια και μετά από αυτό το διαγνωστικό κέντρο απέσυρε αυτή τη διαδικασία» αναφέρει η Άννα Μασδράκου.

Σε ό,τι αφορά τις κάρτες υγείας όπως υποστήριξε η θέση του συλλόγου είναι ότι «πρόκειται ουσιαστικά για ένα σχέδιο μάρκετινγκ ώστε να μπει ο κόσμος μέσα και με διαφόρους τρόπους να τους αντλήσουν χρήματα». «Καμία σοβαρή δουλεία δεν μπορεί να προκύψει με τόσο μεγάλες εκπτώσεις» τονίζει η κυρία Μασδράκου και συνεχίζει: «Είμαστε κατά αυτών των καρτών διότι δεν είναι σίγουρο ότι με αυτές διασφαλίζεται η ποιότητα των εξετάσεων καθώς ένα εργαστήριο έχει κόστη που έχουν να κάνουν με τη ποιότητα των φαρμάκων των αντιδραστηρίων αλλά και τη συντήρηση των μηχανημάτων». «Με τόσο μεγάλες εκπτώσεις δεν μπορεί να πειστεί κανείς ότι τηρούνται όλες οι διαδικασίες που αφορούν την εγκυρότητα του αποτελέσματος», καταλήγει.

Επιφυλακτική με τις κάρτες υγείας είναι και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά. Όπως επισημαίνει έχουν ενημερώσει σχετικά και τον πρωθυπουργό. «Έχουμε στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό και του ζητάμε να παρέμβει για διάφορα θέματα όπως τα φάρμακα αλλά και τη διαφήμιση. Όλα αυτά δεν είναι συμβατά με την ιατρική δεοντολογία .Εμείς δεν μπορούμε να το ελέγξουμε για αυτό και ζητάμε την παρέμβαση της πολιτείας. Τα ποσά είναι πολύ μικρά για να δίνουν αυτά που λένε. Κανείς απο αυτές τις εταιρείες δεν ήρθε να ζητήσει τη γνώμη των ιατρικών συλλόγων .Δεν ξέρουμε αν αυτά τα προγράμματα είναι ασφαλή και ποιοτικά. Οι εξετάσεις δεν μπορεί να είναι αξιόπιστες με αυτές τις τιμές. Δεν μπορεί το δημόσιο να παίρνει πχ για μια εξέταση 15 ευρώ και αυτοί μόνο 5.Δεν πρέπει να εκμεταλλεύονται την ιατρική εργασία .Μας παίρνουν ασθενείς τηλέφωνο και μας ρωτούν μα είναι δυνατόν μόνο με 60 ευρώ να μας δίνουν πρόγραμμα; Μετά μας ξαναπαίρνουν και μας λένε τελικά μας ζήτησαν και άλλα 30 για μια εξέταση.»

Τι απαντά εκπρόσωπος εταιρίας που ειδικεύεται σε κάρτες υγείας:

Ωστόσο εκπρόσωπος εταιρείας που ειδικεύεται σε κάρτες υγείας αντικρούει τις καταγγελίες του Ιατρικού Συλλόγου. Αναφερόμενος στους ιδιώτες γιατρούς που συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα διευκρινίζει πως πρόκειται για μια συμφωνία κυρίων. «Οι γιατροί» επισημαίνει ο Σπήλιος Αυγερινός «δεν έχουν τη δυνατότητα να διαφημιστούν δεν τους το επιτρέπει ο νόμος. Εμείς με τη συμφωνία που κάνουμε μαζί τους πετυχαίνοντας χαμηλότερες τιμές για τους πελάτες μας τους στέλνουμε κόσμο μαζικά». «Παράλληλα δεν μένουμε και στο τυπικό της υπόθεσης δηλαδή δεν ανακοινώνουμε ονόματα γιατρών πουθενά απλά προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τα μέλη μας. Δηλαδή αν ένας γιατρός εργάζεται και σε μια ιδιωτική κλινική διαπράττει αδίκημα;» τονίζει.

Σε ό,τι αφορά τους πελάτες των καρτών υγείας και τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί με τις παροχές εξηγεί πως υπάρχει παρανόηση από την πλευρά των ασθενών. «Δεν λέμε ποτέ ότι τα πάντα είναι δωρεάν επισημαίνουμε στους πελάτες μας ότι πληρώνουν κάποια χρήματα απλά είναι πολύ λίγα. Προφανώς το αντιλαμβάνονται λανθασμένα τα πράγματα και πιστεύουν ότι όλα είναι δωρεάν. Ειδικά αν έχετε δει και τις διαφημίσεις πάντα αναφερόμαστε στις προνομιακές τιμές των εξετάσεων και όχι στις δωρεάν παροχές» επισημαίνει ενώ υποστηρίζει πως οι κάρτες υγείας είναι η μόνη λύση για τους ανασφάλιστους πολίτες οι οποίοι απολαμβάνουν παροχές και ποιοτική αντιμετώπιση σε ιδιωτικά θεραπευτήρια.

πηγή: karfitsa.gr

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΤΑ ΕΥ CLUB ...ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ "ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΡΤΑ!!! ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΕΝΕ 2,88 €. ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΖΑΚΧΑΡΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ 2,26, Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΑΚΟΜΗ 2,88, ΤΑ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΣΥΝ 4,49, Η HDL ΣΥΝ 4,75, Η LDL ΕΠΙΠΛΕΟΝ 4,75 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. ΕΤΣΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΖΑΚΧΑΡΟ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 22 € ΕΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΩΝΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΥΤΕ 10 € ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

Ανώνυμος είπε...

1) Πήρα την κάρτα καθώς η μητέρα μου είναι καρδιοπαθής και απαιτούνται εξετάσεις κάθε 6 μήνες. Εδωσα 150€ στην καρτα και αμέσως τηλεφώνησα να κλείσω ραντεβου για τις ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις. ΔΩΡΕΑΝ οι εξετάσεις, αλλά 50€ για να κλείσεις το ραντεβού και 50€ για την διάγνωση.......
2) ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ για τα παιδιά????
με το βιβλιάριο ΕΟΠΎ δεν πληρώνω ούτως ή άλλως.
με την ΕΥCLUB 30€ στην κλινική και δεν υπάρχουν ιατροί συμβεβλημένοι για δωρεάν επίσκεψη ή εξέταση.

Ανώνυμος είπε...

Οι υπάλληλοι της EYCLUB θα έπρεπε να τονίζουν και να ρωτούν τους υποψήφιους πελάτες εάν είναι ΉΔΗ ασφαλισμένοι, διότι σε εκείνη την περίπτωση τους είναι ΑΧΡΗΣΤΗ!!! Μόνο και μόνο το γεγονός ότι πουλάνε την κάρτα έως "ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ του ΕΟΠYΥ" (όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι) συνιστά αδίκημα!!! Να αφήσω στην άκρη το γεγονός, ότι μέχρι να σου πουλήσουν το προϊόν τους, η τηλεφωνική παρενόχληση είναι αφόρητη......και μπορεί να κρατήσει μήνες!!!!
Δυστυχώς την πάτησα κι εγώ και όταν πήγα να κάνω κάποιες εξετάσεις σε συμβεβλημένο εργαστήριο της EYCLUB, με την κάρτα μου ζητούσαν 70€ με την έκπτωση της κάρτας και μέσω του ΕΟΠΥΥ τελικά πλήρωσα 7€. Νομίζω Η ΔΙΑΦΟΡΑ είναι τεράστια!!!
Θα πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος να μην την πατάει.

Ανώνυμος είπε...

Η απολυτη απάτη. Πως να μην είναι απάτη, όταν ο γενικος δερβέναγας (ΜΕΙΜΑΡΗΣ), πριν λίγα χρόνια χρησιμοποιούσε ονόματα και κύρος άλλων για να αγοράζει προιόντα απο την αγορά και μετά να τα πιστολιάζει..!! (ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οθόνες) ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ!!! Οι υπάλληλοι ειναι εκπαιδευμένοι να σε κοροϊδευουν χωρίς να το καταλαβαίνεις. Εαν ζητήσεις κάτι που δεν τους αρέσει, δεν πρόκειται να βρεις κανέναν για να μιλήσεις. Ολο θα είναι απασχολημένοι ή θα λείπουν. Επειδή είχαν κρατήσει τα τηλέφωνά μου, κάποια στιγμή που πήρα ύστερα απο εκατοντάδες φορές,και η κυρία Μαναζή έλειπε για μια ακόμη φορα όπως με ενημέρωσε η τηλεφωνήτρια που αναγνώρισε τον αριθμο απο τον οποίο καλούσα. Εκλεισα λοιπόν το τηλέφωνο και αμέσως μετα πήρα απο αλλο τηλ και βγήκε η εν λόγω κυρία. Η οποία πιαστηκε στον ύπνο, αλλά βέβαια δεν μάσησε, διότι είναι αρκετά αγενής και επιθετική και επιπροθέτως δεν σ' αφήνει και να μιλήσεις..... Όπως καταλαβαίνετε, δεν έγινε τίποπα και ούτε πρίκειται να γίνει. Πάντως, αν και δεν μπου περισσευει χρόνος, όπου σταθώ και όπου βρεθώ θα τους καταγγέλω.

Unknown είπε...

Ευχαριστώ ήμουν έτοιμος να πέσω στην παγίδα, αφού ούτως ή άλλως είμαι άτομο με βαριά αναπηρία και έχω πλήρη και φτηνή κάλυψη. Κυριάκος

Unknown είπε...

Ευχαριστώ ήμουν έτοιμος να πέσω στην παγίδα, αφού ούτως ή άλλως είμαι άτομο με βαριά αναπηρία και έχω πλήρη και φτηνή κάλυψη. Κυριάκος

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΗ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΙΝΗ , ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , ΤΟ ΠΕΔΥ-ΕΟΠΥ-ΙΚΑ ΔΕΝ
ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ
ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ , ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 6-7-8 κ.λ.π. ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Κανεις λαθος φιλαρακι...καταρχην η καρτα λεγετε pay club...και απο ντροπη κσι μονο θα πρεπει να πλερωνεις.....χα.χαχα..χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΟΝCLUB Λενε οτι ειναι οι καλυτεροι και χρωστανε σε ολο τον κοσμο.
Παιρνεις την καρτα και οταν καλεις να κλεισεις ραντεβου, οι μισες και παραπανω παροχες δεν ισχυουν.
Και πανε διακοπες ανενοχλητοι τα αφεντικα αφου μας τα εχουν φαει!

Ανώνυμος είπε...

Έχω την ευ club ποτε δεν είπανε οτι ειναι δωρεαν ειναι η ιδια σιμετοχη με τις κρατικές τιμές και επιπλέον εξετάσεις που το κράτος δεν παρέχει σιμετωχη συν το γεγονος οτι δεν χρειάζεται να δώσω το 10.00€ σε γιατρο του ΕΟΠΙ για να μου τις γραψει .
Παράλληλα μου δίνουνε δωρεάν πλήρες αιματολογικό έλεγχο και για τα πέντε μελή της οικογένειας μια φορά το χρόνο !
Μου στείλανε και επιπλέον δωροεπιταγες για κάποιες εξτρα εξετασεις όπως ΠΑΠ ΚΑΙ PSA σίδηρο ζάχαρο φεριτίνη ουρία αιματοκρίτη τις κάναμε δωρεαν Εξετάσεις θυροιδη που δεν ειχα δορωεπιταγες πληρωσα την ιδια σιμετωχη που θα πληρωνα μεσο εοπι απλα γλίτωσα τα 10,00€ γιατι δεν χριαζεται να μου τα γράψει γιατρος !

Πέρα απο αυτα δεν μου εχει τύχει κάτι σοβαρό οπότε δεν έχω γνώμη για τις κλινικές που αναφέρουν!
Απο δευτερα ομος θα τους καλέσω για να βρω οδοντιατρο με ιδικοτητα περιοδοντιτιδα και ευχαρίστως να σας ενημερώσω για τα καθέκαστα !

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε με το ραντεβου στον οδοντιατρο, Ανωνυμε? Με πηραν προχτες και ειπαν οτι εχουν και οδοντιατρους με μεγαλες εκπτωσεις? Ισχυει??

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΡΧΕΙ ΝΑΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΙΛΑΚΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΟΧΟΧΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΑΣ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σας ....Υπαρχουν εταιριες που ειναι σοβαρες και κανουν αυτα που πρεπει να κανουν ο μαλακας ο ελληνας οτι ακουσει απο τη διαφημιση παει σαν μαλακας χωρισ δευτερη σκεψει χωρις να τι ψαξει κρεμες ειναι οτι σκατα παιζει το κονσερβοκουτι παει δηλ δεν φτανει που εισαι τυφλος εισαι και μαλακας και μετα κλεγεσε, εγω εχω ασφαλεια και με εχει καληψει σε οτι εχω παθει, βεββαια οτι πληρωσεις θα σου παρεχει ολες εχουν πολλα προγραματα ψαχτητε λιγο .....ειναι κατι σαν αυτο που δεν κανει κανεις ερευνατε τας γραφας .....αλλα εδω πεφτουν τα μνημονια βροχη και δεν κουναει κανεις σπου θα μας παρουν και τα σοβρακα και παλι παει να ψηφισειι και να χειροκροτηση οποτε οπως στρωνεισ κυμασε και μη κλαις μετα μαλακα ελληνα

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
έχω την κάρτα του ΠΑΡΟΝ CLub. Ομολογώ ότι έχω πρόβλημα να κλείσω ραντεβού στην Κεφαλονιά που μένω. Με παρέπεμπαν από τον έναν στον άλλο υπάλληλο και μου έσπασαν τα νεύρα. Επίσης δεν έχουν έναν κατάλογο γιατρών online ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται. Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να μιλήσεις μαζί τους, να σου κλείσουν αυτοί το ραντεβού. Το κορυφαίο είναι ότι αν κάνεις μια αναζήτηση στο site τους από την google π.χ. ιατρός πειραιάς site:paronclub.gr σου βγάζει τη λίστα με τους γιατρούς αλλά κι αυτή δεν δουλεύει πάντα. Έτσι κάνω εξετάσεις όταν κατεβαίνω Αθήνα.

Όμως να πω και τα καλά. Πέρσι (φέτος δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα), έκανα τις εξής εξετάσεις: πλήρεις αιματολογικές (με ζάχαρο, τριγλυκερίδια, χοληστερίνη), δείκτες προστάτη, υπέρηχο για προστάτη, καθαρισμό στα δόντια, οφθαλμολογική εξέταση σε γιατρό γνωστής μεγάλης κλινικής και δεν πλήρωσα ούτε ευρώ. Η γυναίκα μου πλήρωσε για μία ακτινογραφία 12 ευρώ (πάλι με την ίδια κάρτα) αλλά έκανε κι εκείνη αρκετές εξετάσεις δωρεάν. Εμένα μου ζήτησαν λεφτά μόνο για τα δόντια, αλλά νομίζω δικαιολογημένα, γιατί μου είπαν ότι έχω περιοδοντίτιδα και έπρεπε να γίνει ειδική θεραπεία και όχι απλός καθαρισμός. Δεν δέχτηκα και έφυγα από τον πρώτο γιατρό και πήγα σε δεύτερο. Εκεί μου είπαν τα ίδια και υπέθεσα ότι ήταν οργανωμένη κομπίνα. Παρ' όλα αυτά και αφού τους εξήγησα ότι τη δεδομένη στιγμή δεν είχα διαθέσιμα 70 ευρώ που μου ζητούσαν μου έκαναν δωρεάν και την θεραπεία για την περιοδοντίτιδα. Τότε διαπίστωσα ότι τελικά είχαν δίκιο να ζητούν επιπλέον χρήματα γιατί για τη θεραπεία χρειάστηκαν δύο ραντεβού της 1..30 ώρας το κάθε ένα. Όλα αυτά έγιναν σε ένα οδοντιατρικό κέντρο στην Καλλιθέα που δεν αναφέρω το όνομά του για να μην το πάρετε για διαφήμιση. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν και τη δεύτερη χρονιά δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη καθόλου την κάρτα. Επειδή σκοπεύω όμως να κάνω άμεσα ένα δεύτερο κύκλο εξετάσεων, θα ενημερώσω αν δω άλλα προβλήματα.

Gregory είπε...

Μπερδευτικα τωρα και δεν ξερω αν τελικα θελω να γινω κατοχος αυτης της καρτας, γιατι μου ειπαν οτι θα με καλεσει ο ιατρικος συμβουλος να κανω την εγραφη και να παραλαβω την καρτα. Καλα που τους πηρα Κυριακη, και δεν εγινε αμεσα. Να δεχτω αν με καλεσουν? Φοβαμε μην πεσω θυμα απατης, στην Ελλαδα ολα μπορουν να συμβουν ανενοχλητα

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω, συγνώμη ότι τα αρνητικά σχόλια είναι από γιατρούς οι οποίοι δεν θέλουν άλλους στα πόδια τους

Κρις είπε...

Όλοι λετε αλλά δεν πάτε εισαγγελέα κανένας για απάτη. Γιατί ?έτσι κάνετε και κονομανε μερικοί τα λευτα σας

Ανώνυμος είπε...

Όσο καλή πίστη και να έχεις αυτοί θα σου την φέρουν πισώπλατα.
Η πωλήτρια διαφημίζει το προϊόν της. Όταν ζητάς να σου στείλουν γραπτώς αυτά που σου πασάρει σου λέει ότι θα τα δεις γραπτώς όταν θα πάρεις την κάρτα της Ευ club, τότε όμως είναι πολύ αργά διότι έχεις ήδη πληρώσει. Τηλεφωνείς για να ζητήσεις να κάνεις κάποιες εξετάσεις που στο σ' έντυπο αναφέρεται ότι είναι δωρεάν 1 φορά το χρόνο και στο άλλο λέει απεριόριστα. Έστω ότι καταλήγεις να θελεις κάνεις 3 εξετάσεις. Την μια θα την κάνεις στην Κυψέλη την άλλη στο Περιστέρι και την τρίτη θα την κάνεις στο Αιγάλεω ενώ εσύ μένεις στο Μοσχάτο. Το που θα κάνεις τις εξετάσεις στο λέει άλλο λαμόγιο και όχι το πρώτο που σου έκανε την εγγραφή και βέβαια γνώριζε ότι εσύ μένεις στο Μοσχάτο. Όταν λοιπόν διαμαρτυριθεις ότι δεν σε εξυπηρετούν αυτές οι τοποθεσίες τότε σε παραπέμπει σε άλλο λαμόγιο το οποίο σου λέει ότι αν θέλεις να κάνεις τις εξετάσεις σε ένα κέντρο τότε θα πληρώσεις ακόμα 10 € και το κρατικό τιμολόγιο. Επόμενο είναι να μην έχεις καμία εμπιστοσύνη στο ΕΥ CLUB, διότι το πιθανότερο είναι όσο περνά ο καιρός να σου ζητούν όλο και πιό πολά για εξετάσεις που διαφημίζουν ότι είναι δωρεάν.
Αυτό που πρέπει να κάνει ο κάθε εξσπατηθείς είναι να ζητήσει τα χρήματα του πίσω, καθώς δεν έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο και δεν έχει χρησιμοποιήσει τις ,(υπηρεσίες ) τους.
Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι- εάν δεν επιστρέψουν τα χρήματα, να καταφύγει στον συνήγορο του πολίτη και το τρίτο και σημαντικότερο να περιγράψει τα δεδομένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανώνυμος είπε...

Εγω με 70€ το χρονο ασφαλιστικα με 2 επιπλεον μελη στην ΠΑΡΟΝ CLUB.
7 CHECK UP το χρονο για όλους μας, συν καθαρισμος δοντιων για ολους μας, με καρδιογραφημμα και υπερηχους ανω-κατω κοιλιας. Ολα τα παραπανω θα κοστιζαν και στους 3μας περισσοτερο απο 300.
τα σχολια δικά σας

alba είπε...

Thank you very much for seeing good information.
Thank you very much for seeing good information.
Thank you very much for seeing good information.
Thank you very much for seeing good information.
Thank you very much for seeing good information.