ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μια Μις Υφήλιος διαφορετική -Αιματοβαμμένη, φιμωμένη και με το στέμμα στο κεφάλι διαμαρτύρεται κατά της βίας της κυβέρνησης Μαδούρο [εικόνες]

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Μια Μις Υφήλιος διαφορετική -Αιματοβαμμένη, φιμωμένη και με το στέμμα στο κεφάλι διαμαρτύρεται κατά της βίας της κυβέρνησης Μαδούρο [εικόνες]


Με το στέμμα στο κεφάλι της, αναμαλλιασμένη, με το αίμα να τρέχει από τα μάτια της στο κατάμαυρο πρόσωπό της και φιμωμένη, φωτογραφήθηκε η Μις Υφήλιος 2009 Στεφανία Φερνάντεζ. Η φωτογράφιση δεν έγινε για κάποιο εντιτόριαλ μόδας, αλλά για να εκφράσει της διαφωνία της, με τρόπο σοκαριστικό ομολογουμένως, με τις πολιτικές που εφαρμόζει ο πρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαδούρο.
Η βασίλισσα της ομορφιάς φωτογραφήθηκε με αυτόν τον τρόπο στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η Φωνή σου είναι η Δύναμή σου» κατά της καταπίεσης που επικρατεί στα μέσα ενημέρωσης της χώρας της Λατινικής Αμερικής, αλλά και για να διαμαρτυρηθεί για την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων κατά του Νικόλα Μαδούρο στην Βενεζουέλα.

Είχε προηγηθεί η φωτογράφιση ομάδας πρώην εστεμμένων σε καλλιστεία της Βενεζουέλας που φωτογραφήθηκαν κρατώντας πλακάτ με συνθήματα κατά των αιματηρών επεισοδίων που οδήγησαν στο θάνατο 15 ανθρώπους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: