ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ρούμπι: Από τα μπούνγκα - μπούνγκα στο Ντουμπάι

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Ρούμπι: Από τα μπούνγκα - μπούνγκα στο Ντουμπάι


Χλιδή, ταξίδια, πολυτέλεια, επώνυμα παπούτσια και τσάντες, κοσμήματα και λογαριασμός 2 εκατ. ευρώ για την Μαροκινή πρωταγωνίστρια του Ρούμπι - γκέιτ
Προκάλεσε σκάνδαλο μεγατόνων στην Ιταλία οδηγώντας τον Μπερλουσκόνι στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι είχε σεξουαλική επαφή επί πληρωμή μαζί της, τώρα, όμως, η Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι Καρδιοκλέφτρα, αλλάζει ζωή, εγκαταλείπει την Ιταλία και ζει πλέον πολυτελώς στο Ντουμπάι.
Η νεαρή γυναίκα που έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για τις συχνές επισκέψεις της στη βίλα Άρκορε του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με 2 εκατ. ευρώ στην τσέπη, τα οποία δεν είναι γνωστό από πού προέρχονται, μοιράζει τη ζωής της με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Λούκα Ρίσο, ανάμεσα σε Ντουμπάι και Μεξικό.
Αγοράζοντας κατοικίες, ταξιδεύοντας συχνά, απολαμβάνοντας πλούσια δείπνα και αποκτώντας κάθε λογής αντικείμενο με υπογραφή γνωστών σχεδιαστών, η Ρούμπι προσπαθεί να ξορκίσει τη φτώχεια, στην οποία μεγάλωσε και εγκλιματίζεται άμεσα στο νέο περιβάλλον πολυτέλειας που την περιβάλλει.Η femme fatale που στιγμάτισε τον πρώην Καβαλιέρε και συνέβαλε στη δύση της πολιτικής του καριέρας, αναρτά με περηφάνια φωτογραφίες της στο διαδικτυακό προφίλ της από λευκές αμμουδιές όπου ξαπλώνει νωχελικά επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της.Σχετικά, πάντως, με το ποσό που φέρεται να επενδύει σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας LaRepubblica, μπορεί να προέρχεται από αποταμιεύσεις της νεαράς όταν ο Μπερλουσκόνι της υποσχόταν 5 εκατ. ευρώ ως αντάλλαγμα για να μην αποκαλύψει ότι συνευρισκόταν ερωτικά μαζί του.Παρότι η ίδια επανειλημμένως υποστήριζε ότι οι φήμες αυτές δεν ισχύουν, σημειώσεις της όπου αναφέρεται ότι έλαβε το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ δε μπορούν να διαψευστούν.

Μέρος αυτών των χρημάτων, λοιπόν, προορίζονται για την κατασκευή εστιατορίου που θα φέρει την επωνυμία «Casa Sofia», εμπνευσμένο από το όνομα της κόρης της, Σοφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: