ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: ''ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ''...

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

''ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ''...

Επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή τις καταγγελίες για επιθέσεις κατά Ελλήνων ομογενών από την νεοναζιστική οργάνωση «Δεξιός Τομέας», εξαπέλυσε...
η Χρυσή Αυτή.

Σε ανακοίνωσή της καταδικάζει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και της ΕΕ στο εσωτερικό μίας ανεξάρτητης χώρας που, όπως σημειώνει, «οδηγεί με βεβαιότητα σε αιματοχυσία και εμφύλιο πόλεμο».

«Η άθλια ελλαδική ηγεσία με επικεφαλής τον Βενιζέλο δεν λέει λέξη για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στην Ουκρανία και εκδηλώνεται ήδη με βίαια επεισόδια εις βάρος συμπατριωτών μας», αναφέρει και προσθέτει πως με πρώτο στόχο τους την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή, «Αμερικανοί, Γερμανοί και σιωνιστές, που χτυπούν τον Εθνικισμό των λαών σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, τώρα συνεργάζονται άμεσα με το ναζιστικό κόμμα της Ουκρανίας, επειδή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές τους επιδιώξεις».

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος υποστηρίζει την διενέργεια ελεύθερων εκλογών, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για το μέλλον της χώρας τους και όχι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου», καταλήγει η ΧΑ.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: