ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Από θύμα εκφοβισμού... μοντέλο

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Από θύμα εκφοβισμού... μοντέλο


Πολέμησε κατά πρόσωπο την ανασφάλειά του και έγινε μοντέλο χάρις στην ιδιαίτερη εμφάνισή του – Κάνει εκστρατεία για τον εκφοβισμό ατόμων με κόκκινα μαλλιά
Ο Λούις Εβανς ως έφηβος (δεξιά) και σήμερα (αριστερά) πετυχημένο μοντέλο διεθνώς κάνει εκστρατεία κατά του εκφοβισμούΟ Λούις Έβανς, ήταν θύμα εκφοβισμού ως παιδί για τα κόκκινα μαλλιά του και τα σημάδια στο σώμα του. Τώρα, στα 22 του χρόνια είναι αυτός που... γελάει τελευταίος αφού έγινε μοντέλο χάρις στις ιδιαιτερότητες στην εμφάνισή του.

Από το δημοτικό ήταν στόχος από τους συμμαθητές του επειδή ήταν διαφορετικός... Κατάφερε να κάνει επάγγελμα και να κερδίζει πολλά χρήματα από την εμφάνισή του

Οι συμμαθητές του στο σχολείο των πείραζαν επειδή ξεχώριζε με κόκκινα μαλλιά, ιδιαίτερα στην εφηβεία του, όταν το πρόσωπό του είχε γεμίσει με κόκκινα στίγματα.

Πλέον, η ξεχωριστή του εμφάνιση, του προσφέρει εκατοντάδες λίρες κάθε φορά που εμφανίζεται στην πασαρέλα. Ο 22χρονος υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Booking Models, και περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Παράλληλα, εμφανίστηκε σε εκπομπή του BBC1, ως μέλος της εκστρατείας «Red Hair» κατά του εκφοβισμού που δέχονται τα άτομα με κόκκινα μαλλιά, πολλά από τα οποία υποφέρουν όπως υπέφερε και ο ίδιος ως παιδί και ως έφηβος.

Μάλιστα, έχει δημιουργήσει το Red Hot ημερολόγιο για να συγκεντρώσει χρήματα για την εκστρατεία κατά του εκφοβισμού.

Ο Έβανς έχει γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό «Sunday Times Style» και εμφανίστηκε στην Βρετανική Vogue για την προώθηση της κολεξιόν του φημισμένου Άγγλου σχεδιαστή Christopher Raeburn.

Δεν υπάρχουν σχόλια: