ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Άσχημα μαντάτα για την αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης (νέες φωτο)

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Άσχημα μαντάτα για την αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης (νέες φωτο)

Άσχημες οι εξελίξεις για την Μαρία Ελένη Μπλάχα, αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης και συγκατηγορούμενη για την δολοφονία της, μαζί με τον φερόμενο ως φυσικό αυτουργό Βαγγέλη Στεφανάκη.
Καταπέλτης οι δηλώσεις των γονιών της Φαίης και της Μαριλένας: "Κάναμε έξωση στη Μαρία Ελένη για δεν σεβάστηκε το πένθος μας. Ωμή και προκλητική η στάση της".

Σε μια δύσκολη απόφαση προχώρησαν ο καπετάν Αντώνης Μπλάχας και η σύζυγός του Χρυσάνθη: Να διώξουν από το σπίτι τους στη Ν. Μάκρη, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, τη μεγαλύτερη κόρη τους Μαρία Ελένη, θεωρώντας τη συνυπεύθυνη για την τραγική κατάληξη της αδερφής της, αλλά και για την εξοργιστική εν γένει συμπεριφορά της, απέναντι στην οικογένεια.

Η δήλωση – καταπέλτης του καπετάν Αντώνη

«Θέλουμε να φύγει από το σπίτι μας, γιατί όσο μένει, μόνο δεινά προσθέτει στην οικογένεια με την προκλητική, ωμή και πέραν τον ηθικών και κοινωνικών κανόνων συμπεριφορά της, που φορτίζει περισσότερο μία έκρυθμη κατάσταση, με συνεχείς εντάσεις και απρόβλεπτη συνέχεια. Είναι αυτό, αλλά και μία σειρά γεγονότα που προηγήθηκαν, ο ρόλος της στην οικογενειακή μας τραγωδία, αλλά και η εξοργιστική στάση της στη διάρκεια του πένθους μας, για την αδικοχαμένη κόρη μας και αδερφή της, που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση«.

Στη Νέα Μάκρη η οικογένεια Μπλάχα έχει δύο σπίτια στο ίδιο οικόπεδο: Στο ένα έμεναν οι γονείς μαζί με τη Φαίη και στο άλλο 102 τμ έμενε από το 2011 η Μαρία Ελένη με τον τότε σύζυγό της, Σταύρο. Ο πατέρας παραχώρησε το σπίτι στο ζευγάρι προσωρινά, θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια που εκείνη τον διαβεβαίωσε ότι θα γινόταν, να λυθούν τα προβλήματα του γάμου της. Όταν χώρισε η Μαρία Ελένη έμενε στο σπίτι μόνη της με δύο σκυλιά, ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε στους γονείς της ένα άγνωστο άτομο, που μένει πλέον μαζί της.

Προτίμησε τα σκυλοκαλλιστεία, από το μνημόσυνο της αδελφής της

Ένα από τα πολλά γεγονότα που έχουν εξοργίσει τον πατέρα, όπως αποκάλυψε το e-reportaz, είναι ότι στο πρώτο μνημόσυνο για τη Φαίη, η μεγάλη αδερφή προτίμησε να λείπει, πηγαίνοντας με τον σκύλο της στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν σε καλλιστεία. Ο καπετάν Αντώνης είχε πληροφορεί από την ίδια τη Φαίη το γεγονός ότι ο Β. Στεφανάκης διατηρούσε παράλληλη σχέση και με την αδερφή της και έκανε επανειλημμένες προσπάθειες να απαγκιστρώσει τη μικρή κόρη του από τον χρυσαυγίτη «νταή», ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, είχε εμπλοκή στην αιματηρή επίθεση που έγινε συνοδεία πίτμπουλ στο περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή πριν από τις εκλογές του Ιουνίου το 2012.πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: