ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Julia Roberts: «Ένας σκηνοθέτης μου ζήτησε να…»

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Julia Roberts: «Ένας σκηνοθέτης μου ζήτησε να…»


Η Julia Roberts, μετά από μια άκρως επιτυχημένη πορεία στη μεγάλη οθόνη, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την μοναδική ομορφιά της. Μπορεί να μην έχει τα τέλεια χαρακτηριστικά, όμως, ο αισθησιασμός που αναδύεται από μέσα της είναι ιδιαίτερος και ξεχωριστός.
Μια από τις ιδιαιτερότητές της είναι οι φακίδες που έχει στο πρόσωπό της, οι οποίες δεν άρεσαν καθόλου σε έναν σκηνοθέτη, που της ζήτησε να τις αφαιρέσει. Η Julia, φυσικά, δεν το έκανε, πράττοντας πολύ σωστά, κατά τη γνώμη μας!

«Ένας σκηνοθέτης που ζήτησε να αφαιρέσω δυο φακίδες από το πρόσωπό μου γιατί το έκαναν να μοιάζει βρώμικο», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire.

Όσο για το αν την αγχώνει το πώς θα φαίνεται ιδίως τώρα που μεγαλώνει, η Roberts – που είναι μητέρα τριών παιδιών-, δήλωσε: «Δεν περνάω πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη μου. Είμαι ικανοποιημένη με την εικόνα μου, και αυτό το θέμα με τις γυναίκες που μεγαλώνουν και το πώς φροντίζουν την ομορφιά τους δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του επαγγέλματος, αλλά είναι μια πολιτιστική εμμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: