ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Φαρ Ουέστ στον Άλιμο

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Φαρ Ουέστ στον Άλιμο
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Τον χάρο με τα μάτια του είδε το μεσημέρι του Σαββάτου γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος διατηρεί την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΜΕΚΟ cars επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 1 στον Άλιμο. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Αιμίλιο Κοτσώνη.

Λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι, δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μία μηχανή τύπου enduro προσέγγισαν το κατάστημα και άνοιξαν πυρ σε βάρος του επιχειρηματία, προκαλώντας υλικές ζημιές. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τους πυροβολισμούς την ώρα που έβγαινε από το κατάστημά του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μαζί του ήταν κι ένα στέλεχος του Ολυμπιακού.

«Γύρω στις 12.45 μία μηχανή με δύο αγνώστους πλησίασαν την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και άρχισαν να πυροβολούν. Προκάλεσαν ζημιές στο μαγαζί αλλά ευτυχώς ο επιχειρηματίας δεν τραυματίστηκε σοβαρά» εξηγούν αστυνομικές πηγές στο zougla.gr.

Ανταπέδωσε τα πυρά

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι παρά το σοκ που υπέστη από την επίθεση, βρήκε τη δύναμη να τραβήξει δικό του όπλο - το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια - και να απαντήσει στους πυροβολισμούς που δεχόταν.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, μάρτυρες που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό ανέφεραν ότι από τα πυρά που εξαπέλυσε ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε ένας από τους δύο δράστες. Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία για το αν όντως έχουν τραυματιστεί οι δράστες.

Το κατάστημα ανήκε στον Σέρο Μύρτα

Το κατάστημα ανήκε στον γνωστό επιχειρηματία Σέρο Μύρτα και είχε μπει και παλαιότερα στο στόχαστρο κακοποιών. Για το περιστατικό είχε μιλήσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας στην εφημερίδα Espresso. Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν ήταν δικό μου. Εγώ το προμήθευα με αυτοκίνητα. Η επιχείρηση ήταν άλλου. Απλώς, επειδή δούλευα πολύ μαζί τους, είχα εκεί και κάποια δικά μου αυτοκίνητα… Τρομοκρατήθηκα. Όταν σου βάζουν δύο φορές σε τέσσερις μήνες από έξι κιλά δυναμίτη, όσο να 'ναι θα τρομοκρατηθείς. Ποτέ δεν έμαθα ποιος ήταν ο σκοπός αυτού που το έκανε» είχε δηλώσει το 2010 στην εφημερίδα.

Το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια: