ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ποιοι άνδρες είναι καλοί στο σεξ

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Ποιοι άνδρες είναι καλοί στο σεξ


Μήλο της έριδος μεταξύ πολλών ζευγαριών αποτελούν οι δουλειές του σπιτιού. Ατέλειωτοι ομηρικοί καυγάδες γιατί το έτερο ήμισυ δεν κάνει ... '' καμιά δουλειά και τα περιμένει όλα από την σύντροφό του.
Την επόμενη φορά που θα ζητήσει μια γυναίκα βοήθεια από το έτερο ήμισυ σε κάποια από τις παραδοσιακές δουλειές του σπιτιού χρειάζεται να το ξανασκεφθεί συνιστούν οι ειδικοί.
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό «American Sociological Review», όσοι σφουγγαρίζουν, ξεσκονίζουν, πλένουν πιάτα, απλώνουν ρούχα, ή μαγειρεύουν οι επιδόσεις τους στο σεξ είναι...πεσμένες

«Οι διακριτοί ρόλοι των φύλων παίζουν ρόλο στην σεξουαλική συχνότητα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών», δήλωσε ο Sabino Kornrich, επικεφαλής της έρευνας από το Κέντρο Προηγμένων Μελετών στο Ινστιτούτο Juan March στη Μαδρίτη.Από τη μελέτη προέκυψε ακόμη ότι το σεξ όχι μόνον ήταν πιο συχνό στα ζευγάρια που κρατούσαν παραδοσιακούς ρόλους, αλλά και πιο απολαυστικό, σύμφωνα με το βαθμό ικανοποίησης που ανέφεραν οι γυναίκες που έκαναν όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Αν είστε γυναίκα, ίσως δεν πρέπει να αποτρέψετε το σύντροφό σας να σας βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Όταν οι άντρες δεν βοηθούν στο σπίτι, υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν οι ενδοοικογενειακές συγκρούσεις και να μειωθεί η ικανοποίηση των γυναικών από τον γάμο τους, σύμφωνα με τον Kornrich.«Οι διακριτοί ρόλοι των φύλων παίζουν ρόλο στην σεξουαλική συχνότητα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών», δήλωσε ο Sabino Kornrich, επικεφαλής της έρευνας από το Κέντρο Προηγμένων Μελετών στο Ινστιτούτο Juan March στη Μαδρίτη.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τις γυναίκες να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους όταν ζητούν βοήθεια από τον σύντροφο τους στις δουλειές του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: