ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Πιστούς ιδεολόγους έχει πάντα ο φασισμός

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Πιστούς ιδεολόγους έχει πάντα ο φασισμός

Πιστούς ιδεολόγους έχει πάντα ο φασισμός
Δεν θα σταματήσει να νοιώθει κομουνιστής κάποιος επειδή στο όνομα της ιδεολογίας του διεπράχθησαν κάποια από τα απεχθέστερα ανθρώπινα εγκλήματα.

Για τον αγνό κι όχι κομματικό κομουνιστή ήταν, είναι και θα είναι πάντα και στους αιώνες των αιώνων ο κομουνισμός το μόνο έσχατο καταφύγιο του ανθρώπου για την κοινωνική του και οικονομική σωτηρία.

Ιδεολογία είναι κι αυτό που λέγεται φασισμός, ναζισμός. Έτσι αισθάνεται ο πιστός του, ότι είναι ιδεολογία. Ότι πιστεύει σε μία ιδέα που θα κάνει καλύτερο τον κόσμο, σύμφωνα με τους δικούς του οραματισμούς.

Όπως δεν κωλώνει από την κτηνωδία του Στάλιν ο κομουνιστής, έτσι και ο ναζιστής αδιαφορεί ψυχρά για όσα καταλογίζει η Ιστορία στον Χίτλερ. Ρίχνουμε κάποιες πενιές ακόμα με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Λοιπόν. Ούτε στον χριστιανό θα κλονιστεί η πίστη του επειδή επιφανή καθάρματα της Ιστορίας, προκειμένου να εδραιώσουν την προσωπικής τους εξουσία, χρησιμοποίησαν τον Χριστό και έβαψαν στο αίμα το δόγμα.

Ο φασισμός δεν πεθαίνει. Έχει πιστούς ιδεολόγους. Οι οποίοι δεν εκδηλώνονται από το φόβο του φασισμού της δημοκρατίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Συμφωνούμε με τον κ. Καραγιαννίδη πως έτσι είναι τα πράγματα. Όσο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας τείνει να μοιάζει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα τόσο οι οπαδοί τέτοιων κινημάτων θα αυξάνουν. Να τονίσουμε πως τα κείμενα του  κ. Καραγιαννίδη μπορείτε να τα διαβάσετε εκτός από την zougla.gr και στον  ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ  ένα από τα καλύτερα site ΑΠΟΨΗΣ που υπάρχει στο διαδίκτυο κατά την άποψή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: