ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Προς εθνικιστές ψηφοφόρους της Χ.Α-Ψηλά το κεφάλι δεν θα μας κάνουν να νιώθουμε εγκληματίες όσοι καπηλεύτηκαν την Ιδεολογία μας

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Προς εθνικιστές ψηφοφόρους της Χ.Α-Ψηλά το κεφάλι δεν θα μας κάνουν να νιώθουμε εγκληματίες όσοι καπηλεύτηκαν την Ιδεολογία μας

Η στάση που κρατήσαμε στο θέμα της Χρυσής Αυγής ήταν απόρροια της Ιδεολογίας μας που αμαυρώθηκε βάναυσα από την ηγετική ομάδα του δήθεν "εθνικιστικού" κινήματος. Οφείλαμε να είμαστε πιο επικριτικοί από τους εγκληματίες μπολσεβίκους αλλά και τους θιασώτες του καπιταλισμού που απλώς είδαν ξαφνικά πως η ΒΙΑ πέρασε και σε άλλα χέρια. Είναι σαφές πως ο εθνικιστικός προσανατολισμός του blog μας , μας επιτρέπει να καταλάβουμε πως μέσα στην Χ.Α έχουν εισχωρήσει εγκληματικά στοιχεία που προσπαθούν να καλύψουν την εγκληματική τους δράση διασύροντας μια Ιδεολογία που τους είναι παντελώς ΞΕΝΗ.
Δεν σέβονται την διαφορετικότητα και έχουν κάκιστες έως ανύπαρκτες σχέσεις με τα μεγαλύτερα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης. Δεν μας ενδιαφέρει εάν κάποιοι αναγνώστες μας δεν θα μας ξαναδιαβάσουν εμείς ΗΡΩΑ τον Ρουπακιά δεν θα τον κάνουμε. Ούτε θα δικαιολογήσουμε πράξεις βίας εναντίον λαθρομεταναστών. Ούτε θα υιοθετούμε σαχλά και ανιστόρητα  κείμενα περί δήθεν σχέσης μας με την Αλβανική Φυλή όπως αυτό του κ. Μιχαλολιάκου. Ούτε βέβαια είμαστε κάφροι για να πανηγυρίζουμε για το χαστούκι στην κ. Κανέλλη και τις κλωτσιές του Ηλία Κασιδιάρη σε φωτορεπόρτερ. Όποιος εκπροσωπεί εθνικιστικό κόμμα σέβεται όλα τα έθνη και βέβαια δεν χτυπάει τον τελευταίο τροχό. Οι δήθεν αντισιωνιστές της Χ.Α μέρα με την μέρα δείχνουν το απάνθρωπο και αποκρουστικό τους πρόσωπο. Καλούμε τα μέλη της Χ.Α να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους και να οδηγήσουν ή σε αυτοκάθασρη το κόμμα ή σε διάλυση. Από εμάς μην περιμένουν καλά λόγια όσο στις τάξεις τους βρίσκουν καταφύγιο από λάτρεις της Χούντας μέχρι οπαδούς του Στάλιν. Εμείς έχουμε επιχειρήματα και δεν τρομοκρατούμε όσους διαφωνούν με τις απόψεις μας. Εάν αυτοί αρέσκονται σε μαχαιρώματα και σφαλιάρες ας αναλογιστούν σε τι διαφέρουν από τους κόκκινους φασίστες που μολύνουν την δημοκρατία μας. Ακόμα και η πιο κάκιστη δημοκρατία είναι καλύτερη και λιγότερο επικίνδυνη από τις ερπύστριες που νομίζουν πως θα επιβάλλουν και πάλι το σκοτάδι. Επτά χρόνια ήταν αρκετά για να καταλάβει και ο πλέον αδαής πως η ΕΛΠΙΔΑ νίκησε τον ΦΟΒΟ. Όσοι δεν το κατάλαβαν θα μας βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ
Για άλλη μια φορά να τονίσουμε πως πιστεύουμε στον Φιλελεύθερο Εθνικισμό

Ως φιλελεύθερος εθνικισμός θεωρείται η κλασική μορφή του ευρωπαϊκού φιλελευθερισμού με απαρχή τις ιδέες της Γαλλικής Επανάστασης, με συνέχεια τις ιδέες του ιταλικού εθνικιστικού κινήματος μετά τη Αναγέννηση και την θέληση για ιταλική ενοποίηση και το λατινοαμερικάνικο, αργότερα, κίνημα ανεξαρτησίας. Δηλαδή στα μέσα του 19ου αιώνα, στην ηπειρωτική Ευρώπη, ο όρος εθνικιστής συνεπαγόταν του όρου φιλελεύθερος. Ο φιλελεύθερος εθνικισμός δέχεται ότι η ανθρωπότητα είναι εκ φύσεως διαιρεμένη σε έθνη που το καθένα έχει ξεχωριστή ταυτότητα, ενώ διασυνδέεται με τη λαϊκή κυριαρχία. Βασική θεματική αρχή του φιλελεύθερου εθνικισμού είναι η εθνική αυτοδιάθεση, ενώ ο ίδιος ο φιλελεύθερος εθνικισμός είναι αυτού καθ' αυτού βασισμένος πάνω σε αρχές, χωρίς να προωθεί τα συμφέροντα ενός έθνους σε βάρος ενός άλλου, υπό την έννοια ότι όλα τα έθνη είναι ίσα. Τελικός σκοπός του είναι η οικοδόμηση ενός κόσμου κυρίαρχων εθνών-κρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: