ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Σταυρούλα Χριστοφιλέα : ΚΑΙ με τον Χωροφύλαξ ΚΑΙ με τον Αστυφύλαξ η γνωστή δημοσιογράφος.

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Σταυρούλα Χριστοφιλέα : ΚΑΙ με τον Χωροφύλαξ ΚΑΙ με τον Αστυφύλαξ η γνωστή δημοσιογράφος.


— ΚΑΙ στον… «αγώνα» (ΔΗΘΕΝ «πρώτη») για την ΕΡΤ , αλλά ΚΑΙ στη λίστα με τους πρώτους 577 που προσελήφθησαν στη ΔΤ (την αυριανή ΝΕΡΙΤ). «Μονά – ζυγά», πάντοτε μέσα στο «παιχνίδι» οι… «κρύπτο» ! ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ κιόλας η Μανιάτισσα… Και ΧΡΙΣΤΟ(Υ) – ΦΙΛ(Η)- έα…

— Ξεκίνησε το νέο ζωντανό πρόγραμμα της ΔΤ (Δημόσιας Τηλεόρασης) που είναι ο πρόδρομος της Νέας “Ελληνικής” Τηλεόρασης ΝΕΡΙΤ. Την ίδια μέρα, η ΕBU ανακοίνωσε ότι σταματάει την αναμετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ, γιατί πρέπει, λέει, να στραφούμε προς “το μέλλον”… ΑΥΤΟ ΤΟ “ΜΕΛΛΟΝ” ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ! Το τι σημαίνει η Νερίτ, τί συμβολίζει και τί εκπροσωπεί , είναι λίγο – πολύ γνωστό… Ποιός είναι πίσω απο τη ΝΕΡΙΤ, είναι επίσης γνωστό λίγο ή πολύ… Το Εβραικό όνομα ΝΕΡΙΤ, σχετίζεται με την Ανθελληνική εορτή Χάνουκα των Εβραίων: http://epilarhia.blogspot.com/2013/06/h.html
— Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στην εκπομπή “Επικαιρότητα” της ΔΤ, που ξεκινά στις 10 το πρωϊ, πρωτοστατεί η δημοσιογράφος Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Και λέμε “με έκπληξη”, γιατί η κα Χριστοφιλέα ήταν ένα απο τα πρόσωπα που στήριξαν ενεργά τις πολύωρες μεταδόσεις ζωντανού προγράμματος μετά την πτώση των πομπών της ΕΡΤ.
Βλέποντάς την να πρωτοστατεί στο πρωϊνό πρόγραμμα της ΔΤ – ΝΕΡΙΤ, κάναμε μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, και διαπιστώσαμε πως η συγκεκριμένη Δημοσιογράφος ήταν από τους πρώτους 577 που προσελήφθησαν στην ΔΤ, την αυριανή Νερίτ!!!
Όλα τα ονόματα στο σύνδεσμο: http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2013/08/ONOMATA.xls (Η Συγκεκριμένη Δημοσιογράφος, στη θέση 557)

Στην φωτογραφία κάτω, η γνωστή Δημοσιογράφος με το Σύμβολο του Εβραϊσμού στο πέτο, όταν εκφωνούσε ειδήσεις για τη ΝΕΤ.
Τ Υ Χ Α Ι Ο ; ; ;
ΠΗΓΗ: http://astikosmythos.wordpress.com/2013/08/27/nerit-proslhpseis/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

THN ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΣΟΚΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΥΝΩ.ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΛΑ ΝΔ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.