ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Πιο ισχυρός από ποτέ ο Γιώργος Μουρούτης

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Πιο ισχυρός από ποτέ ο Γιώργος Μουρούτης

Το γεγονός πως ο Πρωθυπουργός ακούει τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Γιώργο Μουρούτη έχει στεναχωρήσει κάποιους "Νεοδημοκράτες" που αντιμετώπιζαν το κόμμα ως προσωπική τους επιχείρηση.
Βλέπετε επειδή δεν έχουν να του προσάψουν τίποτα μεμπτό επειδή δεν είναι "μακρυχέρης" εφευρίσκουν κάθε φορά και κάτι νέο νομίζοντας πως έτσι θα του δημιουργήσουν πρόβλημα.

 Η δουλειά του Γιώργου φαίνεται κυρίως από τις επιθέσεις που δέχεται από τους πολιτικούς του αντιπάλους από τον  χώρο της Αριστεράς.

Αντιλαμβανόμαστε πως έχασαν τα προνόμιά τους και το βόλεμα αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε πως θεωρούν πως στους φίλους και στους ψηφοφόρους της ΝΔ μπορεί να έχουν απήχηση αστήρικτες κατηγορίες που δεν έχουν καμμία αληθινή βάση.

Όμως εάν και βρίζουν ανώνυμα σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Ελληνική Δικαιοσύνη αφού ο κ. Μουρούτης έχει καταφύγει κατά των ανώνυμων συκοφαντών του.

Τους οποίους όμως ο ίδιος  γνωρίζει παρόλο που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ενός blog.

Βλέπετε  για την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι παιχνιδάκι να βρει ποιοι και από που αναρτούν τις συκοφαντίες και τα ψεύδη τους.

Όσο για τον κ. Μουρούτη είναι ποιο δυνατός από ποτέ αφού όσες φορές τον άκουσε ο Σαμαράς βγήκε μόνο κερδισμένος.

Ο Σαμαράς δεν είναι από τους πολιτικούς που ξεχνάνε και γνωρίζει πόσο τον έχει βοηθήσει ο Γιώργος τις εποχές της πολιτικής του απομόνωσης. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: