Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Τον Κωνσταντινόπουλο από το ΠΑ.ΣΟ.Κ ετοιμάζουν για υφυπουργό Τύπου

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 
Η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει να του  χαρίσει την θέση του Υφυπουργού Τύπου. Προέρχεται από τα σπλάχνα του  ΠΑ.ΣΟ.Κ  και έχει χιλιάδες κομματικά ένσημα.  Άλλωστε το είπε και χθες ο ίδιος ο Πρωθυπουργός  πως έκλεισε την διεφθαρμένη  ΕΡΤ και δίνει την δυνατότητα τώρα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ να φτιάξει μια "υγιή"!!!
Ο Κουβέλης έφυγε και παρά τις επιθέσεις που  δέχεται θα του βγει σε καλό. Πάντως εάν περιμένουν από τον Οδυσσέα να φτιάξει ανεξάρτητη ΝΕΡΙΤ μάλλον θα περιμένουν για πάντα. . Και επειδή κάποιοι μιλάνε για διαπλοκή πάνω από 10.000.000 ευρώ έχουν μοιράσει οι Τράπεζες δήθεν ως διαφήμιση σε ΜΜΕ που στηρίζουν την Κυβέρνηση και αυτά μέσα σε ένα χρόνο!!!
Για αυτό και ανακουφίστηκαν που δεν στήνονται κάλπες γιατί σε λίγους μήνες δεν θα υπάρχει ιδιωτική ελληνική τράπεζα στη Χώρα μας και επομένως το πάρτι θα λήξει άδοξα για κάποια ΜΜΕ. Οι επιθέσεις στον Κουβέλη θα συνεχιστούν αφού και διαδικτυακά έχει πέσει πολύ χρήμα για την κατασυκοφάντηση όσων απειλούν τον ομαλή πορεία του ξεπουλήματος. Στο στόχαστρο θα παραμείνουν όσοι επιχειρούν να ανατρέψουν την ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ πορεία της Χώρας που με λύσσα στηρίζει το 95% των ΜΜΕ (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, διαδικτυακοί ιστότοποι, περιοδικά). Είναι σίγουρο πως θα αρχίσουν πάλι τα σενάριατρόμου αφού τα οικονομικά της χώρας είναι σε άθλια κατάσταση και η έξοδος από την ευρωζώνη μετά τις Γερμανικές Εκλογές είναι πιο πιθανή ακόμα και εάν γίνει κούρεμα του χρέους μας. Άλλωστε ουδείς πλέον είναι σε θέση να διαβεβαιώσει πως το ευρώ θα υπάρχει την επόμενη πενταετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: