ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η τυφλή βία χαρακτηρίζει την αριστερή ιδεολογία και όχι όποιον επικαλείται τον Εθνικισμό

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Η τυφλή βία χαρακτηρίζει την αριστερή ιδεολογία και όχι όποιον επικαλείται τον Εθνικισμό

Σε μια κοινωνία που βιώνει ανθρωπιστική κρίση χρειάζεται κάποιος με όραμα και καθαρές κουβέντες. Ο Λαός δεν έχει άλλες αντοχές και όσοι πιστεύουν πως θα καταφέρουν να φέρουν σε πέρας το μνημονιακό τους ολοκαύτωμα χωρίς να ματώσουν και οι ίδιοι πλανώνται πλάνην οικτρά. Αυτός ο κάποιος μπορεί να μην είναι και η καλύτερη επιλογή και μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες φουρτούνες την Χώρα.
Όμως ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή και με ευχολόγια και υποσχέσεις δεν γεμίζει το τσουκάλι. Είμαστε πλέον βέβαιοι πως για την Χώρα μας έρχονται χειρότερες μέρες αφού ουδείς από το πολιτικό σύστημα αντιλαμβάνετε πως οι Έλληνες έχουν πληγωθεί τόσο πολύ που θα ακολουθήσουν ακόμα και έναν ημιπαράφρονα προκειμένου να εκδικηθούν τους κουστουμάτους που μιλάνε για ανάπτυξη την ώρα που συμπολίτες μας ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια. Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που πρώτο από το 2008 σας μίλησε για την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Πατρίδας μας σας λέει πως η τελευταία σας αντίσταση είναι να κρατήσετε την ΑΝΘΡΩΠΙΑ σας. Ενοχλούμε με αυτά που γράφουμε πολλούς δεν θα πάψουμε όμως να σας λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και θα δείτε πως ο Ελληνικός Λαός θα ξεσπάσει υπέρ δικαίων και αδίκων. Ήδη το κάνει ο πατέρας που βλέπει τα παιδιά του να πεινάνε δεν αυτοκτονεί πάντα. άλλες φορές χτυπάει την γυναίκα του , άλλες κλωτσάει τον αλλοδαπό μετανάστη , και άλλες εάν το μπορεί περνάει στην παρανομία. Η τυφλή βία οδηγεί σε απαξίωση την ίδια την ανθρώπινη φύση. Καλούνται οι αρχηγοί των κομμάτων να σκεφτούν σοβαρά την κατάσταση και να συμφωνήσουν πως θα ανατρέψουν την κατάσταση. Καλούμε και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να αναλάβει τις ευθύνες της. Εμείς δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα με την Ιδεολογία τους. Έχουμε πρόβλημα μόνο με πράξεις βίας εναντίον αδύναμων και ανυπεράσπιστων ανθρώπων που βρέθηκαν εδώ επειδή οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου για να μιλήσουμε και την γλώσσα τους βομβάρδισαν τις κοινωνίες τους. "Συναγωνιστές" ο εχθρός  είναι ο Παγκόσμιος Σιωνισμός και όχι ο λαθρομετανάστης... μην κοιτάτε το δένδρο και χάνεται το Δάσος.Άλλωστε ο Εθνικισμός σέβεται τα άλλα έθνη ακόμα και με τον ορισμό του!!!

Ο Εθνικισμός (αγγλ. nationalism) είναι πολιτική ιδεολογία που υποστηρίζει με πάθος την ιδέα της εθνικής ταυτότητας για μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, τη διατήρηση της ταυτότητας αυτής και των ξεχωριστών χαρακτηριστικών των ατόμων ενός έθνους.
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: