Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Βαρδινογιάννης: Το τζάμπα στην Παιανία τελείωσε

ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΠΑΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΗΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ "ΕΜΠΛΟΚΗΣ" ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ


Λάβρος εναντίον της τωρινής διοίκησης του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μίλησε για την Παιανία και εξέφρασε την ενόχληση του για τα υβριστικά συνθήματα εις βάρος της οικογένειας του.


Έχει να μιλήσει πολύ καιρό αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει τότε υπάρχει θέμα. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μίλησε για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας και το τι ακριβώς έγινε ενώ τόνισε πως το τζάμπα πλέον τελείωσε.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στην Livesport:

«Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από την μεσιτική εταιρεία (1,8 εκ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο της ΠΑΕ. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά…»

Για το θέμα των υβριστικών συνθημάτων εις βάρος της οικογένειας του: «Είπα στον κύριο Παναγόπουλο ότι δεν έχω δει καμία αντίδραση τους στο θέμα των υβριστικών συνθημάτων που ακούγονται εις βάρος της οικογένειας μου στο γήπεδο. Τον Παναθηναϊκό σας τον χαρίσαμε. Δεν είδα να καταδικάζετε όλη τη χρονιά με μία ανακοίνωση αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο. Μου είπε «δεν είμαστε εμείς, άλλοι είναι πίσω από αυτά». Δεν ελέχθη όνομα αλλά το φωτογράφισε».

Για το θέμα της Παιανίας: «Δεν είναι προς πώληση η Παιανία. Αλλά αν υπάρξει πρόταση τη συζητώ. Δεν έχω πει εγώ κανένα νούμερο. Από τη μία λένε δεν έχουμε λεφτά και από την άλλη θέλουν να αγοράσουν την Παιανία. Αυτή την στιγμή δεν θεωρείται δεδομένη η συμφωνία. Συμφωνήσαμε για το τίμημα αλλά υπαναχώρησαν. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν δεν έχουμε τόσα λεφτά. Νομίζουν ότι θα γίνει ό,τι και με τις μετοχές. Το θέλουν δωρεάν αλλά αυτό δεν θα γίνει».


ΠΑΟ: Τέλος η Παιανία, αγόρασε το «Απήλιον» του Πανιωνίου


Έπειτα από 22 χρόνια ο Παναθηναϊκός αλλάζει προπονητικό κέντρο.

Η οριστική ρήξη της ΠΑΕ στις επαφές με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και οι υπερβολικές, όπως κρίθηκαν, απαιτήσεις του για την παραχώρηση της Παιανίας και τη νέα σεζόν, οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο στην απόφαση να ξεκινήσει άμεσα επαφές με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για την αγορά του «Απήλιον».

Οι συζητήσεις προχώρησαν γρήγορα και οι δύο πλευρές αργά το βράδυ της Τρίτης έφτασαν σε συμφωνία. Το ποσό είναι 8 εκατ. ευρώ το οποίο θα αποπληρωθεί σε δόσεις ενώ οι «πράσινοι» θα πάρουν έξτρα 50 στρέμματα στην γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κύκλους του Πανιωνίου το κόστος δεν θα ξεπερνάει τις 200 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Σε σχέση με την Παιανία είναι μικρότερο το κόστος συντήρησης και η ΠΑΕ θα έχει όφελος τουλάχιστον ένα εκατ. ευρώ.
Το σενάριο που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ θέλει τον ΠΑΟ να μείνει στην Παιανία έως τον Ιανουάριο και μετά να μετακομίζει στο Απήλιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: