ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μια νέα προσπάθεια γεννιέται στην Πρέβεζα

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Μια νέα προσπάθεια γεννιέται στην Πρέβεζα

Γνώρισα τον Παναγιώτη πριν από δυο χρόνια. Η πρώτη μας επικοινωνία ήταν τηλεφωνική. Tο μόνο που ήξερα γι΄ αυτόν, μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήταν, ότι είναι γιος του Χαράλαμπου Κουνιάκη.

Στην διάρκεια αυτής της πρώτης συνομιλίας, διαπίστωσα ότι ο Παναγιώτης είναι «αυτόφωτο» άτομο και καθόλου δεν χρειαζόταν τις συστάσεις του πατέρα του. Τον διακρίνει μια έμφυτη ευγένεια, είναι πολύ καλός συζητητής, έξυπνος και πνευματώδης, αλλά το σπουδαιότερο είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά.


Ο Παναγιώτης είναι από τις λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που γνωρίζοντάς τους καλύτερα στο πέρασμα του χρόνου, όχι μόνο δεν αλλάζεις εντύπωση, αλλά αντίθετα ενισχύεται η αρχική σου εικόνα για το άτομό τους.

Στις αρχές του μήνα έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σελίδας μας ένα δελτίο τύπου – γνωστοποίηση, για την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού Prisma 95.1. Ήταν έξυπνα γραμμένο, περιεκτικό και απόλυτα κατατοπιστικό. Στο διαβιβαστικό που συνόδευε το δελτίο τύπου, είδα γραμμένο το όνομα του Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό «Star». Επέστρεψε στα «πάτρια εδάφη» μετά από πολύχρονη παραμονή στην Αθήνα με ένα «φιλόδοξο» σχέδιο. Με μια παρέα τεσσάρων ακόμη νέων παιδιών έβαλαν τα σκαριά και δημιούργησαν ένα νέο ραδιοφωνικό σταθμό. Υψηλά τα «στάνταρτς», μεγάλες οι ιδέες και οι προσπάθειες όλων.

Ένας καινούργιος ραδιοφωνικός σταθμός που θα καλύπτει τις περιοχές Λευκάδας – Πρέβεζας – Άρτας – Βόνιτσας, με ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων που θα περιλαμβάνει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση, ψυχαγωγία, ζωντανές συνδέσεις με όλη την περιοχή. Ακόμα στα σχέδια του σταθμού είναι εκπομπές για τη διατροφή, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, τις νέες τεχνολογίες, το αυτοκίνητο κ.λπ. Και το σπουδαιότερο ο σταθμός έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία του ΣΚΑΪ 100.3.


Την προηγούμενη εβδομάδα επιστρέφοντας από τα Γιάννενα βρέθηκα για λίγο στο χώρο που στεγάζεται ο Prisma 95.1 στην Πρέβεζα. Ένα ευρύχωρο και καλαίσθητο στούντιο στο κέντρο της Πρέβεζας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, που εκπέμπουν ψηφιακά.

Αυτό όμως που περισσότερο στεγάζει ο Prisma 95.1 είναι τις ιδέες και τα όνειρα πέντε νέων παιδιών που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με όρεξη, μεράκι και πολλά σχέδια.

Στην σκληρή και δύσκολη εποχή μας, αυτή η προσπάθεια εκπέμπει ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας πάνω απ’ όλα.

Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και προκοπή.

Βιολέττα Σάντα
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: