ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Βίντεο από την έκρηξη έξω από το σπίτι του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Βίντεο από την έκρηξη έξω από το σπίτι του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου


Βόμβα έσκασε έξω από το σπίτι του γνωστού εφοπλιστή, Νίκου Τσάκου, απέναντι από το Ηρώδειο.
Στις 20:05 έγινε τηλεφώνημα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία όπου άγνωστος προειδοποιούσε για έκρηξη βόμβας στις 20:30 έξω από το σπίτι του εφοπλιστή, στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλι και Προπυλαίων στην Ακρόπολη. «Έχουμε βάλει βόμβα στη βίλα του εφοπλιστή Τσάκου στην οδό Ροβέρτου Γκάλι απέναντι από το Ηρώδειο. Θα εκραγεί στις 20:30. Δεν είναι φάρσα» είπε ο άγνωστος.


Παρά το μικρό χρονικό διάστημα αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να αποκλείσουν το οικοδομικό τετράγωνο, εκκένωσαν τα γύρω σπίτια αλλά και την οικία του εφοπλιστή, στο εσωτερικό της οποίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν ένας ιδιωτικός φύλακας, που απομακρύνθηκε και περίμεναν να περάσει το χρονικό περιθώριο.

Λίγο μετά της 20:30 ο μηχανισμός εξερράγη. Ο ήχος της έκρηξης ακούστηκε σε πολλές περιοχές της Αττικής. Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης για την συλλογή στοιχείων και υπολειμμάτων του εκρηκτικού μηχανισμού.
Η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε σχολική τσάντα, μέσα σε παρτέρι, δίπλα στον μαντρότοιχο της κατοικίας του εφοπλιστή. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και τζαμαρίες καταστημάτων και σπιτιών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: