Oι χαμένες πέρλες της κυρίας Αγγελοπούλου

Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα όπως φαίνεται η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, πότε με το γκλάμουρ ...γκρηκ ντράμα που βιώνει και εκδίδει και πότε επανερχόμενη στον τόπο του ολυμπιακού εγκλήματος.Ενός εγκλήματος, που αν κάποτε κάποιος ερευνητής, (που δεν θα νοιαζόταν για το μέλλον του), αποφάσιζε να διερευνήσει σε βάθος, είναι πραγματικά άγνωστο το πόσες χαμένες πέρλες από το σπασμένο κολιέ της κυρίας Αγγελοπούλου θα έβρισκε κάτω από το τουμπανιασμένο πτώμα της σημερινής ελληνικής οικονομίας.

Σαν να ...μην τρέχει κάστανο λοιπόν, σαν αυτός ο λαός έχει πάθει ένα ομαδικό αλτσχάιμερ, έρχεται σήμερα η Κυρία και μας ...εγκαλεί επειδή δεν καταφέραμε να υποστηρίξουμε οικονομικά όλα εκείνα τα έργα (και ημέρες) τα οποία η ίδια «με τα χεράκια της» έφτιαξε. Έργα τα οποία αφ' ενός μεν ουδέποτε πραγματικά χρειαζόμαστε και αφ' ετέρου πληρώσαμε σε τιμή πενταπλή και δεκαπλή από την πραγματική τους αξία.

 Ωστόσο, παίρνοντας ως δεδομένο πως η Κυρία Αγγελοπούλου είναι ένας εξαιρετικά ευφυής άνθρωπος, μας είναι αδύνατον να πιστέψουμε πως απλώς θέλει να προκαλέσει. Ή εν πάση περιπτώσει πως θέλει να προκαλέσει χωρίς να προσδοκά σε μιά αντίρροπη ωφέλεια η οποία θα εξισορροπήσει το όποιο προσωπικό της ...damage. Άλλη εξήγηση δεν δείχνει να υπάρχει και ο χρόνος θα κληθεί να αποδείξει της ...καχυποψίας το αληθές ή μη.

Η τελευταία της κίνηση αυτή τη φορά ήταν ένα ...«θαρραλέο» πόνημά της στο γνωστό ειδησεογραφικό αμερικανικό site το Huffingtonpost, με τον τίτλο «Η χαμένη ευκαιρία», με το οποίο ούτε λίγο-ούτε πολύ αναρωτιέται, γιατί, αφού δεν έχουμε να φάμε ψωμί, δεν τρώμε παντεσπάνι.

Δεν μας ανησυχεί που για άλλη μια φορά κάποιοι έχουν χάσει πλέον κάθε μέτρο. Εκείνο όμως που μας ανησυχεί, είναι «ο λόγος» για τον οποίο το χάσανε.

Επιμέλεια : Παύλος Κιρκασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...