Ο Κώστας καραμανλής γνώριζε και επέβλεψε προσωπικά τη σύνταξη του non paper...!!!



Η έμμεση παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με το non paper έσπειρε τον πανικό στο σύστημα της διαπλοκής που νόμιζε ότι θα συνεχίσει να αλωνίζει ανενόχλητο.
Πάνω στο άγχος τους να καλύψουν τόσο τον «αρχιερέα» Κώστα Σημίτη που «έδωσε αγώνα» για να βάλει τη χώρα στην ΟΝΕ, αλλά και τον όψιμο «φιλόσοφο» Γιώργο Παπανδρέου που «μαγείρεψε» το έλλειμμα του 2009 για να σύρει την Ελλάδα στο κατώφλι του ΔΝΤ, ανέσυραν στην επιφάνεια τα περίφημα «παπαγαλάκια».

Αρχικά υποστήριξαν ότι ο Καραμανλής δεν είχε ιδέα και ότι ήταν ενοχλημένος, αλλά μετά, όταν είδαν ότι δεν πετυχαίνουν το στόχο τους, άρχισαν το «σκληρό ροκ», απειλώντας τον πρώην πρωθυπουργό ακόμα και με εξεταστική επιτροπή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κυριακάτικη δημοκρατία», η απόφαση για τη σύνταξη του non paper ελήφθη το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης στο γραφείο πρώην υπουργού, όπου στελέχη αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνδιαμόρφωσαν το κείμενο.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στη συγκεκριμένη σύναξη ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιώργος Βλάχος, αλλά και άλλα πρόσωπα του καραμανλικού περιβάλλοντος.

Το κείμενο ολοκληρώθηκε το ίδιο βράδυ, ενώ την Τετάρτη το πρωί βρισκόταν στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος και έδωσε την τελική έγκριση.

Όταν άναψε το «πράσινο φως», το κείμενο άρχισε να αποστέλλεται σε βουλευτές, είτε ηλεκτρονικά είτε στις θυρίδες τους.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...