Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος πουλάει τη βίλα του στη Μύκονο


Πωλητήριo για την εξοχική κατοικία του στη Μύκονο βάζει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος καθώς το δάνειο που είχε πάρει για να τo αγοράσει σε συνδυασμό με τις οικονομικές υποχρεώσεις που του δημιουργεί το καθιστούν οικονομικά ασύμφορο. Η αγγελία του πωλητηρίου βρίσκεται σε σελίδες μεγάλων μεσιτικών γραφείων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, σύμφωνα με το leaks.gr. Αγοραστής ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα.

Η μονοκατοικία στην περιοχή Άνω Μερά Μυκόνου, με την πλακόστρωτη αυλή, την πισίνα και τον κήπο είχε αποκτηθεί από τον κύριο Γιακουμάτο το 2004. Κάθε χρόνο, λίγες μέρες το καλοκαίρι ή το Πάσχα εύρισκε ευκαιρία για να επισκεφθεί το νησί των άνεμων για να χαλαρώσει.

Η κατοικία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, πισίνα και η τιμή πώλησης είναι 1.500.000 ευρώ. Τιμή ενδεικτική, καθώς αυτό που θέλει ο βουλευτής είναι να το δώσει άμεσα.

Μάλιστα δεν πρόκειται για το μοναδικό ακίνητο που ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έχει βγάλει προς πώληση καθώς το 2007 είχε πουλήσει στο ίδιο κυκλαδίτικο νησί αγροτεμάχιο 4.000 τετραγωνικών μέτρων έναντι 55.500 ευρώ.

Πρόσφατα μόνο που δεν πιάστηκε στα χέρια ο Γεράσιμος Γιακουμάτος με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη στο καφενείο της Βουλής μετά από υπονοούμενα για τη ζωή του κυρίου Γιακουμάτου και την περιουσία του.

«Έλα δω βρε καραγκιόζη, τι πας και λες για μένα; Που τα έχω εγώ τα σπίτια; Ένα κωλόσπιτο έχω στη Μύκονο το οποίο χρωστάω ακόμα και στο Κολωνάκι πληρώνω ενοίκιο. Δεν μπορώ ως γιατρός να κάνω ένα μπάνιο στη θάλασσα; Εσύ βρε ανεπάγγελτε τι έχεις κάνει; Παίρνεις τα λεφτά της μάνας σου και τα παίζεις στα χαρτιά;», είχε διαρρεύσει ότι είχε ειπωθεί στους διαδρόμους της Βουλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...