Εναλλακτικές ιδέες θέρμανσης από τη Νορβηγία!

Πρωτότυπο τρόπο βρήκε η κρατική τηλεόραση της Νορβηγίας για να ζεστάνει τους τηλεθεατές, αφού την Παρασκευή προέβαλλε ένα τζάκι να καίει επί 12 ώρες! Η ιδέα φαίνεται πως έκανε αίσθηση, καθώς η καύση των ξύλων συνοδευόταν από μουσικά κομμάτια και ποιήματα, ενώ ειδικοί ανέλυαν το χρώμα της φλόγας. 

Ο παραγωγός του κρατικού καναλιού και διεκπεραιωτής του εγχειρήματος δήλωσε υπερήφανος για τη σκέψη του, τονίζοντας ότι, παρά τον αργό ρυθμό του, το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και αριστοκρατικό.

Και ενώ η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να εμπνευστεί εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης για τα ελληνικά νοικοκυριά, παρόμοια κόνσεπτ έχουν προβληθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν από τη νορβηγική κρατική τηλεόραση και μάλλον εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Το 2011, ειδικότερα, προβλήθηκε εκπομπή 134 ωρών, χωρίς διακοπή, που έδειχνε κρουαζιερόπλοιο να διασχίζει τις νορβηγικές ακτές με κατεύθυνση την Αρκτική. Η μέση τηλεθέαση του προγράμματος έφτασε τις 600.000 άτομα, ενώ η μέγιστη ανήλθε σε 3.200.000, δηλαδή στο 60% του πληθυσμού.
 video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...