Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε υπέρ της Χρυσής Αυγής

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα News. Ο γνωστός ερμηνευτής εξομολογήθηκε πως ένιωσε ότι έφθασε ένα βήμα πριν το θάνατο, εξαιτίας του τροχαίο ατυχήματος που είχε πριν λίγες εβδομάδες.

“Τρόμαξα. Ήταν σκληρότατο και θα μπορούσε να ήταν και θανατηφόρο. Θα μπορούσα να μην είχα βγει ζωντανός από τα σίδερα. Απόλυτα βοήθησε το αυτοκίνητο. Αν ήταν ένα άλλο αμάξι, δεν θα ήταν η ίδια κατάληξη. Παραβίασε μία κοπέλα την προτεραιότητά μου στην παραλιακή και μην υπολογίζοντας την απόσταση που έχουμε, πάτησε γκάζι αντί για φρένο. Ευτυχώς τη γλίτωσα αλλά με χτυπήματα στο σώμα, στον αυχένα...”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, αλλά και στο φαινόμενο της ανόδου της Χρυσής Αυγής: “Τι ακραίο υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή και τι δεν είναι ακραίο από αυτά που υποστηρίζει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; “ και συμπλήρωσε: “Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας “βιάσει”. Το να είναι τα σύνορά μας υπαρκτά είναι το αυτονόητο”.

Τέλος, για τη σχέση του με τα ΜΜΕ δήλωσε: “Ποτέ δεν με χάιδεψαν (οι δημοσιογράφοι) γιατί δεν χαρίστηκα στο ψεύτικο. Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να μιλάω δήμοσια έχω την αντίληψη που έχω και τώρα. Αυτή η στάση μου στοίχησε στη δημοτικότητά μου και στο να έχει ο κόσμος διαφορετική αντίληψη από αυτήν που θα είχε αν ήξερε ποιος πραγματικά είμαι και όχι αυτός που έχουν παρουσιάσει. Με έχει πληγώσει αυτό. Με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί οι άνθρωποι των Μέσων δεν λένε την αλήθεια;”

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο νοτις ειναι γνησιος ελληνας και πολλη ψαγμενος καποται ηταν αναρχικος αλλα ξηπνυσε και ειδε το αληθινο ελληνικο φως κατσε να γινει κηβερνηση η ΧΑ και ολα αυτα τα ξενα τραγουδακια που μας πασαρουν οι ευρεοι θα απαγορευτουν

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...