Το φωτομοντάζ, η προπαγάνδα των ΜΜΕ , η Χρυσή Αυγή και εμείς.

Όλο και περισσότερα καθημερινά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αφορούν την δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα περισσότερα από αυτά προειδοποιούν τον κόσμο για τις εγκληματικές δράσεις της οργάνωσης και επιχειρούν να πείσουν τον κόσμο να την απομονώσει πολιτικά και κοινωνικά και να στραφεί προς τα υπόλοιπα αστικά πολιτικά κόμματα. Έχουμε ασκήσει και εμείς την κριτική μας στον πολιτικό αυτό φορέα αλλά στο πλαίσιο πάντα της καλοπροαίρετης κριτικής και όχι έτσι απλά επειδή δρουν με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους.
Άλλωστε αυτή η διαφορετικότητά τους είναι αυτή που τους δείχνει να ανεβαίνουν σε ποσοστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα. Η απήχησή τους από τον ελληνικό λαό που μαστίζεται από την οικονομική κρίση είναι αρκετά μεγάλη ακόμα και σε συμπολίτες μας που δεν ψήφισαν ούτε θα ψηφίσουν ποτέ το κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εμείς έχουμε εκφράσει ΔΗΜΟΣΙΑ σε τι διαφωνούμε και σε αυτό το κείμενο δεν θα επαναλάμβουμε πάλι την κριτική μας. Άλλωστε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καθόλου δεν ευθύνεται για την σημερινή εικόνα της Πατρίδας μας αφού πρώτη φορά μπήκε στην Βουλή και συμμετέχει ως αντιπολίτευση πλέον στο να δώσει προτάσεις ώστε να ξεπεραστεί η κρίση. Η "αντιδημοκρατικότητα" του κόμματος δεν φαίνεται να είναι περισσότερη αλλά λιγότερη από άλλα κόμματα της αριστεράς που μιλάνε για "επαναστάσεις" και λαϊκά δικαστήρια. Επίσης δεν είναι σωστό τα ΜΜΕ χρησιμοποιώντας φωτομοντάζ να παρουσιάζουν μέλη της οργάνωσης να εισβάλλουν με ρόπαλα σε δημόσια νοσοκομεία!!!!! Εάν αυτό γίνονταν για μέλη της ΝΔ π.χ ήδη θα είχαν χάσει τις δουλειές τους όσοι επιχειρούσαν με φωτομοντάζ να πλήξουν πολιτικά ένα κόμμα. Όμως ακόμη και σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιμετωπίζεται από το πολιτικό κατεστημένο ως φασιστική , δολοφονική και ένα σωρό άλλα "κοσμητικά" επίθετα. Ατυχώς για τους εμπνευστές των επιθέσεων εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αυτές τους οι επιθέσεις μας κάνουν παρά τις όποιες διαφωνίες μας να ταχθούμε στο πλευρό ενός πολιτικού κόμματος που προσπαθείτε να τεθεί εκτός πολιτικού "παιχνιδιού¨με βρώμικα μέσα. Από εδώ και στο εξής θα καταγγέλουμε ΔΗΜΟΣΙΑ όποια προσπάθεια ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ή παραποίηση γεγονότων έχουν να κάνουν με το πολιτικό αυτό κόμμα. Όσο για την κριτική μας δεν θα σταματήσει αφού θεωρούμε ότι ως Εθνικιστές έχουμε υποχρέωση να ασκούμε ΕΝΤΟΝΗ κριτική σε όσους δηλώνουν ότι εκπροσωπούν και εκπροσωπούν κοινοβουλευτικά το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ
Διαβάστε επίσης σε τι διαφωνούμε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
http://stavros-marinis.blogspot.gr/2013/01/blog-post_259.html#more
http://stavros-marinis.blogspot.gr/2013/02/7.html
http://stavros-marinis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6564.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...