Ποιος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης

 ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ
Επειδή γίνεται κανιβαλισμός πάλι στο διαδίκτυο εμείς θα σας θυμίσουμε ποιος είναι ο Φαήλος Κρανιδώτης με ένα σύντομο βιογραφικό του . Σε κάθε περίπτωση αποδοκιμάζουμε τα όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter.Πιστεύουμε όμως ότι η ιστορία του δεν έχει τέτοιες μικρότητες και γι' αυτό εάν ζητήσει συγγνώμη (εφόσον το έγραψε αυτός) πρέπει να του αναγνωριστεί τουλάχιστον ο πρότερος έντιμος βίος!!!

Ένα σύντομο βιογραφικό του Φαήλου Κρανιδιώτη είναι το ακόλουθο:
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης γεννήθηκε το 1965 στον Κορυδαλλό όπου ζει.
Προέρχεται από λαική οικογένεια. Ο πατέρας του, Μιλτιάδης, συνταξιούχος τεχνικός υπάλληλος του ΟΛΠ, μεγάλωσε στην Αμφιάλη. Η μητέρα του, Βαρβάρα, ήταν γαζώτρια σε βιοτεχνία στην Κοκκινιά.
Φοίτησε στο Γυμνάσιο Αρρένων και στο 1ο Λύκειο Κορυδαλλού. Σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.
Υπηρέτησε εθελοντικά στις Ειδικές Δυνάμεις, επί 23 μήνες, ως έφεδρος Αξιωματικός.
Ασκεί αποκλειστικά, ελεύθερη μαχόμενη δικηγορία από το1992, χωρίς αντιμισθίες ή αργομισθίες.
Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικτύου 21 και Μέλος της Λέσχης Καταδρομέων – Ιερολοχιτών, καθώς και του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.
Υπερασπιστής των δικαιωμάτων των Κούρδων αγωνιστών στα δικαστήρια, συνδέεται με στενούς συναγωνιστικούς δεσμούς με το ΕΑΜ Κουρδιστάν και τις οργανώσεις των Κυπρίων, Βορειοηπειρωτών, Κωνσταντινουπολιτών, Ποντίων, Ιμβρίων και την Αρμενική Εθνική Επιτροπή.
Συνήγορος του κούρδου ηγέτη, Αμπντουλλάχ Οτσαλάν, στην Ελλάδα, στο πλευρό του οποίου βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 1999 στο Ναϊρόμπι. Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, συνετέλεσε στην αποκάλυψη των μεθοδεύσεων που οδήγησαν στην ατιμωτική παράδοση του Κούρδου ηγέτη στα χέρια της Άγκυρας.
Συντάκτης της εισηγητικής έκθεσης και της πρότασης νόμου, με την οποία αναγνωρίστηκε το 1996 από τη Βουλή των Ελλήνων, η Γενοκτονία των Αρμενίων από το τουρκικό καθεστώς.
Διετέλεσε νομικός σύμβουλος της Μητρόπολης των εν Ελλάδι Ορθοδόξων Αρμενίων και του Λαϊκού Κογκρέσου του Κουρδιστάν στην Αθήνα.
Διετέλεσε μέλος του Κέντρου Ερεύνης και Μελέτης Ελληνισμού και της Επιτροπής για την Κύπρο της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών και υπήρξε συνεργάτης του αγωνιστή Θεόφιλου Γεωργιάδη, που δολοφονήθηκε το 1994 στη Λευκωσία από όργανα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.
Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά αδιάλειπτα από το 1993.
Είναι πατέρας δύο κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...