«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη (86-76) του Απόλλωνα Πάτρας επί του Περιστερίου εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Βετούλας, που δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Κουστένη για τη δουλειά που κάνει. Έγινε αυτό που περιμέναμε. Το Περιστέρι έπαιξε καλά, αλλά εμείς παρά την κούραση των ταξιδιών κερδίσαμε δύσκολα», επισήμανε αρχικά ο τεχνικός των Αχαιών και πρόσθεσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με την Καβάλα, όπου αν κερδίσουμε νομίζω ότι εξασφαλίζουμε την παραμονή εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Αυτός είναι και ο στόχος μας».

Σε ερώτηση για την διαφορά που μειώθηκε στο τέλος, ξεκαθάρισε: «Ένα παιχνίδι λήγει στο 40’. Ποτέ δεν πρέπει να χαλαρώνεις ειδικά απέναντι σε ομάδες που έχουν πλάνο, όπως το Περιστέρι… Έχω ωστόσο παράπονα από τον έναν εκ των τριών διαιτητών».

Από την πλευρά του ο Λάρι Τέρνερ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ξέραμε πως το Περιστέρι είναι μια μαχητική ομάδα. Πήραμε μια μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους. Πιστεύω πως μετά από αυτή τη νίκη ξεφύγαμε από τις θέσεις που οδηγούν στην Α2 και νομίζω ότι μπορούμε να κοιτάζουμε παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...