Παναθηναϊκός: Τρέχουν για να πάρουν άδεια

Αγώνα δρόμου για να παρουσιάσουν στην UEFA έναν πλήρη φάκελο για τα οικονομικά στοιχεία και το πλάνο βιωσιμότητας έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αφού υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες.

Στόχος, φυσικά, είναι να καταφέρει η ομάδα να περάσει τον έλεγχο του Μαρτίου και να πάρει το «ok», για να μπορέσει να παίξει το καλοκαίρι στην Ευρώπη, εάν πάρει, βέβαια, το εισιτήριο μέσω των play offs.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί αρχικά είναι οι νέοι διακανονισμοί με τους παίκτες για τα χρήματα της φετινής σεζόν, καθώς από τα περσινά έχει καλυφθεί σχεδόν όλο το μέρος από τα οφειλόμενα. Για αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσουν επαφές με τους ποδοσφαιριστές άμεσα, για να κάνουν στη συνέχεια το επόμενο βήμα, το οποίο είναι το πλάνο βιωσιμότητας.

Οι «πράσινοι» χρωστούν ένα ποσό που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, αφού δεν έχουν πληρωθεί οι δόσεις των συμβολαίων τόσο του Σεπτεμβρίου όσο και του Δεκεμβρίου. Μάλιστα, η πρώτη είχε διακανονιστεί και είχε μεταφερθεί για τις 25 Ιανουαρίου, αλλά δεν καλύφθηκε…

Στον Παναθηναϊκό αναζητούν έσοδα τόσο από τη «Συμμαχία», περιμένοντας νέο κύκλο εγγραφών, όσο και από το δάνειο που ελπίζει να πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σε ό,τι αφορά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, είναι βέβαιο ότι, όσο δεν ρυθμίζονται κάποιες εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την ΠΑΕ, αλλά και το γηπεδικό, είναι απίθανο να προγραμματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...