"Φίλοι πικραμένων ομάδων"



Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για το παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά και τα συνθήματα υπέρ της ... Λεβάντε.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας στην κάμερα της Nova υποστήριξε πως τα συνθήματα υπέρ των Ισπανών τα φώναζαν όχι φίλοι της Ξάνθης, αλλά οπαδοί άλλων πικραμένων συλλόγων.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Κερδίσαμε πολύ δύσκολα μία δύσκολη ομάδα, άσχετα εάν μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ εύκολο για εμάς. Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που κέρδισε τις προηγούμενες μέρες δύο μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Ήταν δύο μεγάλες νίκες γι' αυτήν. Όμως όπως είδατε σήμερα όχι ευκαιρία δεν έχασε η Ξάνθη, κάτι που προς τιμήν του το παραδέχθηκε ο κύριος Ουζουνίδης απ' ότι πληροφορήθηκα, αλλά δεν έκανε ούτε σουτ. Πως έχασε ο Ολυμπιακός αυτά τα τετ α τετ, μπορείτε να μου πείτε;

Τετ α τετ που ήταν σίγουρα κιόλας. Τι ακριβώς αμφισβητούσαν αυτοί οι φίλαθλοι που δεν ήταν φίλαθλοι της Ξάνθης; Γιατί οι φίλαθλοι της Ξάνθης είναι λεβέντες. Ξέρουν και σέβονται. Αυτοί ήταν φίλαθλοι άλλων πικραμένων ομάδων, που χειροκροτούσαν και φώναζαν για την Λεβάντε. Αν είναι δυνατόν. Να ανακατεύουμε τις ισπανικές ομάδες.

Εδώ είναι Ελλάδα. Είναι ελληνικό πρωτάθλημα. Εμάς μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ευχαριστούμε τον λαό της Ξάνθης, εκτός βέβαια από αυτούς τους περίεργους που πιστεύω ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...