Οι Έλληνες Εθνικιστές ήταν και θα παραμείνουν εχθροί κάθε ναζιστή και γερμανού εθνικιστή...

"Είστε ήδη μέλη ενός μεγάλου Ράιχ που προετοιμάζεται να επανοργανώσει την Ευρώπη , γκρεμίζοντας τα σύνορα που χωρίζουν ακόμη τους Ευρωπαϊκούς λαούς".
"Είμαι πεπεισμένος ότι σε 50 χρόνια ο κόσμος δεν θα σκέπτεται πλέον με όρους χωρών !" ΔΡ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ
 Τα λόγια αυτά του ναζιστή υπουργού προπαγάνδας Δρ Γιοζεφ Γκαίμπελς έχουν μέσα τους κάτι πολύ γνώριμο. Συνοψίζουν σε λίγα μόνο λόγια την πολιτική που θα ακλουθούσαν τότε οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές αν κυριαρχούσαν στην Ευρώπη μετά τον Β ΠΠ. Την ίδια ακριβώς πολιτική, αν και κομμουνίστρια, εφαρμόζει και τώρα η φράου Μέρκελ που συνεχίζει το έργο του Αδόλφου Χίτλερ ακλουθώντας πιστά κάθε βήμα του. Μιλούσαν για την λευκή άρια φυλή και προκάλεσαν εκατόμβες θυμάτων σε όλη την Ευρώπη με τις μεραρχίες παντζερ με τα SS και με τα Stukas. Δολοφόνησαν χιλιάδες Έλληνες που πολεμούσαν για την ανεξαρτησία της πατρίδας τους και έκαψαν χωριά ολόκληρα σε αντίποινα για αυτές τις πράξεις. Τα ίδια με αυτούς αλλά με άλλη μάσκα κάνει και η σημερινή κυβέρνηση της Γερμανίας χρησιμοποιώντας στην θέση των παλιών όπλων της μνημόνια, στρατιές λαθρομεταναστών και έχει συνεργάτες όπως και τότε μια κυβέρνηση δοσίλογων.

 Οι Έλληνες Εθνικιστές ήταν και θα είναι πάντα ο ανθός αυτής της τιμημένης γης, είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για κάθε κομμάτι αυτής αρκεί να έρθει εκείνη η ώρα. Ήταν και θα είναι εχθροί όλων όσων ποτέ επιβουλεύτηκαν το κακό της πατρίδας μας. Είναι εχθροί των Ιταλών φασιστών, των ναζί γερμανών και κάθε γερμανού εθνικιστή που ο παππούς του είχε εγκληματήσει εις βάρος μας αλλά και όσων ανά τον κόσμο δηλώνουν εθνικοσοσιαλιστές - ναζιστές άλλωστε και ο ίδιος ο Γκαίμπελς δήλωνε ότι "ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι προϊόν προς εξαγωγή".

 Οι Γερμανοί μια φυλή βαρβάρων που ακόμα και ο Ιούλιος Καίσαρας στα απομνημονεύματα του εντυπωσιασμένος από την βαρβαρότητα και τον υπανθρωπισμό τους και συγκρίνοντας τους με τους νουμίδιους, μια φυλή νομάδων στην Αφρική. Αποκαλεί τους δεύτερους Έλληνες σε θέμα πολιτισμού. Αυτοί λοιπόν που κατάκλεψαν κάθε τι Ελληνικό και διατυμπάνιζαν ότι αυτοί που κατοικούσαν τότε στην Ελλάδα δεν ήταν γνήσιοι απόγονοι των Ελλήνων αλλά πήραν την απάντηση που τους άρμοζε και ανάγκασε τον Αδόλφο Χίτλερ σε ομιλία του στις 10/5/1941 να πει: Χάριν της ιστορικής αληθείας οφείλω να διαπιστώσω ότι μόνον οι Έλληνες, εξ όλων των αντιπάλων οι οποίοι με αντιμετώπισαν, πολέμησαν με παράτολμο θάρρος και ύψιστη περιφρόνηση προς τον θάνατο…. Αυτοί λοιπόν οι βάρβαροι αποτελούμενοι από ένα συνονθύλευμα θεωριών και προσμίξεων φυλών και οι απόγονοι τους που δηλώνουν εθνικιστές θα πρέπει να έχουν καλά στο μυαλό τους ότι σε αυτό το κομμάτι γης που ο Θεός ευλόγησε αιώνες πριν, οι κάτοικοι του οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι αυτοί που έμαθαν αυτών και τους προγόνους τους τι θα πει πολιτισμός. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα πρώτοι να έχουν αυτόν τον τίτλο γιατί δια μέσου των αιώνων η φυλή μας πρώτη αντιλήφτηκε την έννοια του Έθνους, του αίματος και της φυλετικής συνέχειας.

 Είναι φανερό λοιπόν ότι στις μέρες που ζούμε κάθε σχέση με αυτούς ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία, κάθε διάλογος με αυτούς σαν δήλωση υποτέλειας και κάθε στιγμή δίπλα τους πιθανό σύμπτωμα μολυσματικής νόσου. Είμαστε και θα παραμείνουμε Έλληνες Εθνικιστές καθώς εμείς μπορούμε με τιμή να φέρουμε αυτόν το τίτλο, πιστοί στα λόγια των προγόνων μας και ορκισμένοι να συνεχίσουμε το έργο τους.

 Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερο εστίν η Πατρὶς και σεμνότερο και αγιότερο και εν μείζον μοίρα και παρά θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.

 Μαύρος Καβαλάρης 

 Σχόλιο ELNEWS: ΌσοΝ αφορά τη Χρυσή Αυγή, ο αρχηγός της έχει δηλώσει επίσημα ότι κίνημα της Χρυσής Αυγής αφορά Έλληνες Εθνικιστές... Ότι δεν έχει καμία σχέση με ξένες ιδεολογίες και ότι αν χρειαζόταν περήφανα και πάλι θα πολεμούσε τους ναζί και τους φασίστες.

 ELNEWS - HELLENIC PRIDE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...