Η Μαλιωτάκη δικάζεται για «παλιές αμαρτίες»

Στο σκαμνί του κατηγορουμένου θα κάτσει η Πόπη Μαλιωτάκη! Η γνωστή τραγουδίστρια και χήρα του δολοφονημένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νεάπολης Λασιθίου για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 55.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό κύκλο της Πόπης Μαλιωτάκη, το χρηματικό αυτό ποσό αφορά «παλιές αμαρτίες», χρέη δηλαδή που χρονολογούνται από την εποχή που ζούσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης και για τα οποία εκείνη δεν ευθύνεται, καθώς το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εκείνη την εποχή κι έτσι δεν μπορούσε να είχε γνώση για το πώς ο επιχειρηματίας «ικανοποιούσε» το πάθος του για τα πολυτελή αυτοκίνητα.

Το ζευγάρι, όπως είναι γνωστό, τα τελευταία πέντε χρόνια (πριν από τον θάνατο του Λαζαρίδη τον Δεκέμβριο του 2008), αν και δεν είχε πάρει διαζύγιο, δεν ζούσε κάτω από την ίδια στέγη, αφού ο επιχειρηματίας διατηρούσε σχέση με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη. Η Πόπη Μαλιωτάκη, μόλις ενημερώθηκε από τους δικηγόρους της για τη δικαστική κλήση, δεν πίστευε στα αφτιά της. Οταν όμως της εξήγησαν ότι τα πρόστιμα έχουν βεβαιωθεί και από τη ΔΟΥ Ιεράπετρας Λασιθίου, τότε πήρε την απόφαση να ξετυλίξει μαζί με τους δικηγόρους της το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης, στην οποία είναι μπλεγμένο το όνομά της. Η τραγουδίστρια είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πείσει το δικαστήριο ότι δεν ευθύνεται εκείνη για τις οικονομικές ατασθαλίες του άνδρα της, καθώς το χρονικό διάστημα των πέντε ετών που έμειναν χωριστά είναι αρκετό για να αποδείξει ότι δεν είχε απολύτως καμία σχέση με τη διαχείριση των οικονομικών του εν διαστάσει συζύγου της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μυστηριώδης υπόθεση έχει να κάνει με αγορές υπερπολυτελών αυτοκινήτων που είχε στην κατοχή του ο Μπάμπης Λαζαρίδης και που φέρεται να έγιναν ύστερα από εξουσιοδότηση της ίδιας. Πιο συγκεκριμένα, άτομα από το περιβάλλον της Πόπης Μαλιωτάκη διαβεβαιώνουν ότι η ίδια είχε πλήρη άγνοια για τις αγορές αυτές, επισημαίνοντας ότι ο δολοφονημένος επιχειρηματίας ήταν λάτρης των πανάκριβων αυτοκινήτων. Το διάστημα που δεν ήταν μαζί, εκείνος άλλαζε τα αυτοκίνητα... σαν τα πουκάμισα, κάτι για το οποίο εκείνη δεν είχε ιδέα. Για τον λόγο αυτό η τραγουδίστρια αναζητεί ακόμη και παλιά έγγραφα του επιχειρηματία, αφού θέλει οπωσδήποτε να βρει μία από αυτές τις εξουσιοδοτήσεις που φέρονται να έχουν τα στοιχεία της ταυτότητάς της και την υπογραφή της. Η ίδια δηλώνει κατηγορηματικά σε γνωστούς και φίλους που τη ρωτούν για την υπόθεση αυτή ότι ουδέποτε ο τότε σύζυγός της την πλησίασε με στόχο να αποσπάσει την υπογραφή της κατά τη διάρκεια των πέντε ετών που ήταν χώρια, ενώ υποψιάζεται πως αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σίγουρα αυτά τα έγγραφα είναι πλαστά, κάτι που καλείται τώρα να αποδείξει.

Η Πόπη Μαλιωτάκη όλες αυτές τις μέρες έχει βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να μάθει όχι μόνο τον αριθμό των οχημάτων που πέρασαν από την κατοχή του συζύγου της, αλλά και τον τρόπο αγοράς τους, ενώ ταυτόχρονα θέλει να ρίξει φως και στις φορολογικές του ενημερότητες που ουσιαστικά θα «δείξουν» τον υπαίτιο.


Ξέσπασε πόλεμος για τη διαθήκη του επιχειρηματία

Η στυγερή δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη το βράδυ της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου του 2008 έγινε η αφορμή να ξεσπάσει «εμφύλιος πόλεμος» ανάμεσα στην οικογένειά του, τη νόμιμη σύζυγό του, τη σύντροφό του και την κόρη του που ζει μόνιμα στη Γερμανία! Ο καθένας, από την πλευρά του, προσπαθούσε να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας του (κινητής και ακίνητης) και όχι άδικα, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι η εταιρεία που είχε ιδρύσει ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου «Μούσες» ήταν στο όνομα της μητέρα του Μαρίας Λαζαρίδη. Σε ό,τι αφορά τις υπερπολυτελείς μεζονέτες και τα πανάκριβα διαμερίσματα, η υπόθεση φαίνεται πως είναι πιο ξεκάθαρη, καθώς η απόκτησή τους είχε γίνει την περίοδο που το ζευγάρι Λαζαρίδης - Μαλιωτάκη ζούσε έναν μεγάλο έρωτα. Ετσι λοιπόν, το διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στην Ανω Γλυφάδα με τη μαγευτική θέα προς τη θάλασσα εξακολουθεί να παραμένει στα χέρια της Πόπης, καθώς μέχρι σήμερα ζει εκεί με τον γιο της Βασίλη, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία. Την ίδια εποχή ο Μπάμπης Λαζαρίδης αποφάσισε να φτιάξει και μια υπερπολυτελή μεζονέτα στο Κίτσι Βάρης μέσα στην οποία, μετά τον θάνατό του, η Πόπη Μαλιωτάκη έχτισε ένα εκκλησάκι στη μνήμη του. Η βίλα αυτή, όπως και μία ακόμη που είναι ημιτελής και διαθέτει πισίνα, βρίσκεται μέσα στο ίδιο οικόπεδο στο Κίτσι Βάρης, και είναι γραμμένες στο όνομα της Πόπης, αλλά και του γιου της.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ - ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...