«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό»

Την απογοήτευσή του για την ισοπαλία (2-2) του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη εξέφρασε με δηλώσεις του ο Στέφανος Αθανασιάδης, μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


«Όχι, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Ήρθαμε για τη νίκη, προηγηθήκαμε πολύ νωρίς, αλλά δεχθήκαμε μετά πολύ γρήγορο γκολ και εκεί λίγο δυσκόλεψαν τα πράγματα. Ο Άρης πήρε πρωτοβουλία, αλλά πάλι σκοράραμε, μπήκαμε μπροστά και φτάσαμε ως το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε για να βάλουμε τρίτο γκολ και να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε ψηλά και να μπούμε με όσο περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας διεθνής στράικερ.

Ερωτηθείς για το τι φταίει για την «κοιλιά» του ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να βγούμε από αυτή την κρίση όπως είπες που βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες το παθαίνουν αυτό, πιστεύω γρήγορα να το ξεπεράσουμε».
Για τη συμβολή των τριών νέων αποκτημάτων που αγωνίστηκαν ανέφερε: «Είναι πολύ καλοί παίκτες, χρήσιμοι για την ομάδα. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι σε αυτή τη δύσκολη πορεία που έχουμε».
Για το προσεχές ματς με τον ΟΦΗ είπε: «Θα ξεκινήσουμε από αύριο να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα είμαστε σίγουρα οι νικητές για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...