ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Το σχόλιο του Καραμανλή για τον Τσίπρα

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Το σχόλιο του Καραμανλή για τον Τσίπρα


Ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να δήλωσε σε συζήτηση: «Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Έχει κάτι το φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό» αν και διευκρίνισε ότι εάν κέρδιζε τις εκλογές, η Ελλάδα θα ήταν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Βήμα της Κυριακής».

Σε συζητήσεις αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι δεν πρέπει να υποκύψει σε συμφέροντα και παράλληλα να προχωρήσει σε δύο-τρεις διαγραφές στελεχών του κόμματος του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχει ένα είδος πολιτικού «φλερτ». Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακουστεί να κάνει θετικές αναφορές στον «Καραμανλισμό», σε μία προσπάθεια παρεμβολής στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας και αποδόμησης του Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, έκπληξη προκαλεί η συμμετοχή του πρόεδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε εκδήλωση για τα 15 χρόνια θανάτου του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην οποία και ζήτησε να μιλήσει. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: