Τα “σούρτα-φέρτα” της Χρυσής Αυγής

http://www.laimitomos.com/
Ψάχνονται στο προεδρείο του ελληνικού κοινοβουλίου με τη Χρυσή Αυγή. Οι φωτογραφίες του Ν. Μιχαλολιάκου με τους δυο γερμανούς νεοναζί βγήκε ως λαβράκι από το Spiegel και όπως όλα δείχνουν κανένας δεν θα είχε πάρει χαμπάρι το παραμικρό εάν οι δυο εξτρεμιστές δεν ήταν αναγνωρίσιμοι στη Γερμανία.

Η Χρυσή Αυγή βέβαια διαψεύδει ως συνήθως τα πάντα με στερεότυπες φράσεις όπως «λάσπη, διαπλοκή κτλ». Από την άλλη μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης εμφανίζεται πλέον ιδιαίτερα ανήσυχος για τη γενικότερη εικόνα που δείχνει προς τα έξω το κοινοβούλιο τις περισσότερες φορές με ευθύνη της Χρυσής Αυγής.

Από την άλλη, προβλέπεται ρητά στον κανονισμό η δυνατότητα που έχουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα να απευθύνουν προσκλήσεις για τα δικά τους γραφεία. Πρώτα τους φώναξαν δηλαδή και μετά τους «βάφτισαν» δημοσιογράφους…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...