Παντρεύεται τον φονιά της δίδυμης αδελφής της

Ο έρωτας είναι τυφλός, μερικές φορές όμως αποδεικνύεται και κουφός, καθώς νύφη και γαμπρός αρνούνται να ακούσουν γονείς και συγγενείς που εναντιώνονται στον γάμο. Ακριβώς αυτό συμβαίνει με την Εντιθ Κάσας από την Αργεντινή, η οποία τυφλώθηκε από τον έρωτα και δεν άκουσε κανέναν από τους συγγενείς της.
Ερωτεύτηκε τον άνθρωπο που σκότωσε τη δίδυμη αδερφή της και αποφάσισε να τον παντρευτεί, έστω και αν οι γονείς της δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους. Ακόμη και οι προσπάθειές τους να τη βγάλουν τρελή δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, καθώς η 22χρονη κοπέλα εξετάστηκε τρεις φορές από ψυχιάτρους και όλοι τους κατέληξαν στο συμπέρασμα πως είναι μια χαρά. Ετσι, χωρίς την ευχή των γονιών της, αλλά με την έγκριση του δικαστηρίου, η 22χρονη και ο φυλακισμένος μνηστήρας της Βίκτορ Σινκολάνι παντρεύονται με πολιτικό γάμο, αφήνοντας πίσω τους τη θλιβερή ιστορία του παρελθόντος τους. Η Γιοχάνα, που δούλευε ως μοντέλο, βρέθηκε πριν από τρία χρόνια νεκρή στην ύπαιθρο, με δύο σφαίρες «φυτεμένες» στο στήθος της. Οι έρευνες οδήγησαν την αστυνομία στην απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του Σινκολάνι, με τον οποίο το θύμα είχε δεσμό παλιότερα, αλλά και του Μάρκος Ντίαζ, που ήταν ο τότε φίλος της δολοφονημένης. Ο Σινκολάνι καταδικάστηκε σε κάθειρξη δεκατριών ετών, ενώ εκκρεμεί ακόμη η δίκη του Ντίαζ. Στη διάρκεια της δίκης του, ο πρώτος κατηγορούμενος επέμενε πως είναι αθώος, ωστόσο δεν έπεισε το δικαστήριο. Επεισε όμως την αδελφή της νεκρής, οπότε τώρα έσονται εις σάρκαν μία. Και όλο αυτό μετά από μία αναβολή του, τον περασμένο Δεκέμβριο. Τότε η οικογένεια της νύφης είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να σταματήσει τον γάμο. Το κατάφερε όμως μόνο προσωρινά. Ο πατέρας της νύφης δηλώνει πλέον πως τη μια του κόρη την πήρε ο Θεός και την άλλη ο Σατανάς.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...