Είχε… Άγιο ο Γκέντζογλου! (ΦΩΤΟ)


Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Σάββας Γκέντζογλου είχε πρόβλημα κατά την διάρκεια της προσγείωσης του. Ο παίκτης βγήκε σώος αλλά… σοκαρισμένος. Το σχόλιο του στο Facebook


Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω facebook, επέβαινε σε αεροπλάνο της “Alitalia” που βγήκε από τον αεροδιάδρομο.

Ο ίδιος ο Γκέντσογλου, ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον λογαριασμό του με το σχόλιο: «Με αγαπάει ο Θεός! Τέλος… αφού έζησα μετά από αυτό δεν μπορώ να πω κάτι άλλο!!».




Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το αεροσκάφος της «Alitalia» εκτελούσε δρομολόγιο από την Πίζα προς την Ρώμη με 56 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος και κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του στο αεροδρόμιο του «Φιουμιτσίνο», βγήκε από τον αεροδιάδρομο και διένυσε μία πορεία 300 μέτρων σε ανώμαλο έδαφος μέχρι να σταματήσει. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έξι τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...