ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Φίλησε το ψηφοδέλτιο πριν το ρίξει η «αρραβωνιαστικιά» του Σίλβιο

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Φίλησε το ψηφοδέλτιο πριν το ρίξει η «αρραβωνιαστικιά» του Σίλβιο


Μαζί με τον πατέρα, τη μητέρα, τον οδηγό της, το σκυλάκι της και έναν σωματοφύλακα ψήφισε η 27χρονη «αρραβωνιαστικιά» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα Πασκάλε σε σχολείο της Νάπολης.

Ντυμένη με ένα λευκό παλτό, που ταίριαζε με την λευκή τσάντα που περιείχε το σκυλάκι της και φορώντας μαύρα γυαλιά παρά τον βροχερό καιρό, η Πασκάλε έφτασε στο σχολείο Αλεσάντρο Λάλα, όπου την περίμεναν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.

Η νεαρή σύντροφος του Καβαλιέρε αρκέστηκε σε ένα «καλημέρα», ωστόσο φρόντισε να απαντήσει σε κάποιον περαστικό, ο οποίος την αναγνώρισε και της είπε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται. Εκείνη ατάραχη και με βροντερή φωνή είπε «οι κομουνιστές είναι η ντροπή της Ιταλίας».

Αφού πήγε στην αίθουσα όπου έπρεπε να ψηφίσει, πήρε το ψηφοδέλτιο, πήγε στο παραβάν και βγαίνοντας κατευθύνθηκε προς την κάλπη, όπου το φίλησε πριν το ρίξει στο εσωτερικό της.

Κατά την έξοδό της μίλησε σε δημοσιογράφους, λέγοντας ότι «ο Σίλβιο είναι καλά, του πέρασε η επιπεφυκίτιδα. Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα, ελπίζουμε να μην πάρουν πολύ χώρο οι γκριλίνοι (υποστηρικτές του Μπέπε Γκρίλο) οι οποίοι είναι ανεξέλεγκτοι. Έχουμε ανάγκη από μια σοβαρή κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: