ΕΓΓΡΑΦΑ-ΦΩΤΙΑ: Το ΧΩΝΙ φέρνει στο φως τις αναλύσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους που αποδεικνύουν την απίστευτη νοθεία στα καύσιμα των Ενόπλων Δυνάμεων!

Θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των αεροπόρων, των ναυτών και των στρατιωτών μας, καταστρέφουν την άμυνα της χώρας, για να βγάζουν -και από εκεί- εκατομμύρια. Θυμηθείτε το την επόμενη φορά που θα πέσει ένα από τα μαχητικά μας αεροσκάφη...

Αυτή την Κυριακή, διαβάστε ακόμη Στο ΧΩΝΙ:


ΚΥΠΡΟΣ & WIKLEAKS: Μια αποκάλυψη μεγατόνων που φέρνει τα πάνω, κάτω στις κυπριακές εκλογές, επτά μέρες πριν την κάλπη! Από τα άδυτα του Wikileaks, Το ΧΩΝΙ φέρνει στη δημοσιότητα τα απόρρητα τηλεγραφήματα του Αμερικανού πρέσβη στη Λευκωσία προς το Πεντάγωνο:


Επί μια ολόκληρη πενταετία, ο Νίκος Αναστασιάδης -ο άνθρωπος που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κύπρου- «προσκυνούσε» το σχέδιο Ανάν και υποσχόταν σε Αμερικανούς και Τούρκους ότι θα το ξαναφέρει με άλλο όνομα!

Πλέον, το ερώτημα είναι: Μετά την αποκάλυψη-βόμβα από Το ΧΩΝΙ, οι Κύπριοι θα ψηφίσουν για πρόεδρό τους τον Δούρειο Ίππο του ΟΗΕ;

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι Τούρκοι θέλουν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και το Καστελόριζο. Λένε στη Βουλή τους ότι τα νησιά βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή και προτρέπουν τον Ερντογάν να τα πάρει πίσω!

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ: Ο νέος νόμος καταργεί το εφάπαξ με βάση τις εισφορές που πληρώναμε μια ζωή. Πλέον, θα μας το δίνουν ΑΝ έχουν λεφτά τα Ταμεία και ανάλογα με το πόσοι θα βγαίνουν μαζί μας στη σύνταξη. Δηλαδή, δε θα παίρνουμε ποτέ και τίποτα!

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ: Αναλύει για Το ΧΩΝΙ τα βασανιστήρια ως οργανικό στοιχείο «πολιτισμού» της βαρβαρότητας.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ: Η Μέρκελ είναι «Γέννημα των Ναζί», «Πουτάνα της Ευρώπης», «Σκύλα της Γερμανίας», που «δεν έχει πάντσερ όπως ο Χίτλερ, αλλά χρηματιστήρια». Μια χειμαρρώδης συνέντευξη του θρυλικού Έλληνα σκηνοθέτη Στο ΧΩΝΙ.


Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου / στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι και τη Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...