ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ...
Περίπου 200 διακινητές ναρκωτικών πήραν συγχωροχάρτι από την αστυνομία για τις... υπηρεσίες τους τα τελευταία τρία χρόνια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, που φέρνει στο φως Το Βήμα...

Τα περισσότερα απαλλακτικά πιστοποιητικά -άνω των 90- τα έχουν χορηγήσει αξιωματικοί της Θεσσαλονίκης, από όπου μάλιστα εκπορεύτηκε και η τελευταία μεγάλη έρευνα για τη συνεργασία ναρκοεμπόρων με αστυνομικούς σε Θεσσαλία και Δυτική Ελλάδα.
Εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι την τελευταία διετία στην Κεντρική Μακεδονία (από τα τμήματα δίωξης ναρκωτικών σε Πιερία και Σέρρες) έχουν εκδοθεί 31 έγγραφα που εμφανίζουν ποινικούς ως πληροφοριοδότες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν αναφορές ότι χορηγούνται τέτοια έγγραφα παρανόμως σε ποινικούς οι οποίοι δεν έχουν δώσει καμία πληροφορία, απλως έχουν παράνομες σχέσεις με ενστόλους με τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα.
Προ μερικών ετών είχαν υπάρξει μάλιστα καταγγελίες ότι τμήμα δίωξης ναρκωτικών είχε εκδώσει αμέσως τέτοιου είδους βεβαίωση σε έμπορο ναρκωτικών ο οποίος υπέδειξε τον τόπο απόκρυψης περίπου δύο κιλών ηρωίνης, η οποία όμως αποδείχθηκε ότι ήταν αλεύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...