«Αυγή» για κυβέρνηση Σαμαρά: «Ερωτευμένοι με τη Μαφία»


Για «μαφιόζικο σινιάλο» και «ακροδεξιούς που μας κυβερνούν» κάνει λόγο σε άρθρο της η εφημερίδα «Αυγή», με τίτλο: «Ερωτευμένοι με τη Μαφία».

Διαβάστε τι γράφει η «Αυγή»:
Την ημέρα την πρώτη, τα ΜΑΤ έδειραν ανηλεώς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το γραφείο του Μέργου. Την ημέρα τη δεύτερη, ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» έκανε αγωγή στην «Αυγή», επειδή αποκάλυψε ότι συμμετέχει σε κονσόρτσιουμ επιχειρηματιών με σκοπό τη δημιουργία ΜΜΕ φιλικών στον Σαμαρά. Και προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της «Αυγής», όρισε δικηγόρο του τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Σαμαρά, τον φασίστα που λάτρεψαν ο Ψαριανός, ο Πρετεντέρης και ο Ψυχάρης, τον αγλαό Μάκη Βορίδη.

Την ημέρα την τρίτη, το πράγμα χόντρυνε, κατά τας Γραφάς. Η αστυνομία οδήγησε στον εισαγγελέα το μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Λάζαρο Τόσκα, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην επίθεση που δέχτηκαν οι εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός από κουκουλοφόρους. Τι σημαίνει «ηθική αυτουργία»; Σημαίνει ότι ο Τόσκας δεν ήταν παρών, δεν ήταν ένας από τους επιτιθέμενους, τους παρότρυνε όμως να επιτεθούν, επειδή συμμετείχε λέει σε όλες τις διαδηλώσεις που έγιναν για τη διάσωση του δάσους των Σκουριών! Δηλαδή όποιος συμμετέχει σε διαδηλώσεις εναντίον κάποιου, εναντίον της κυβέρνησης επί παραδείγματι, είναι ηθικός αυτουργός για πράξεις βίας που μπορεί να ασκηθούν από τρίτους σε αυτόν τον κάποιο! Ο ορισμός του φασισμού ή, όπως θα 'λεγε και ο Κεδίκογλου, μην κρίνετε, γιατί στοχοποιείτε τους κρινόμενους.

Γιατί τα κάνουν αυτά οι ακροδεξιοί που μας κυβερνούν; Τα κάνουν γιατί είναι ακροδεξιοί, έτσι έμαθαν, έτσι αισθάνονται, αυτή είναι η καμωσιά και η τεχνογνωσία τους. Τα κάνουν για να πείσουν τους τροϊκανούς και τους επενδυτές ότι είναι έτοιμοι να φάνε τα σίδερα και τους σιδεράδες για να προστατέψουν τις βρόμικες μπίζνες τους. Τα κάνουν για να διαμηνύσουν στους πολίτες ότι, αν τυχόν συμμετάσχουν σε απεργίες και κινητοποιήσεις, θα δαρθούν, θα ψεκαστούν, θα μπουντρουμιαστούν. Τα κάνουν για να εξοντώσουν τον πολιτικό τους αντίπαλο, τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι καταληψίας, συκοφάντης και ηθικός αυτουργός της βίας.

Η κυβέρνηση Σαμαρά θέλει να στείλει στον κόσμο το μαφιόζικο σινιάλο ότι δεν ορρωδεί προ ουδενός κι αν δεν καταλάβατε τι εννοώ, ρωτήστε τον Δον Βίτο Κορλεόνε που έσφαξε το άλογο του σκηνοθέτη επειδή αρνήθηκε να δώσει ρόλο στον βαφτιστικό του. Την εξουσία την αρπάξαμε από του χάρου τα δόντια και δεν πρόκειται να την παραδώσουμε στους συμμορίτες, τους εαμοβούλγαρους και τους εθνοπροδότες. Μην μπείτε καν στον κόπο να τους ψηφίσετε, γιατί η ψήφος σας θα πάει χαμένη, που τους φέρατε και πάλι πρώτους στις δημοσκοπήσεις, αχάριστα λαμόγια.

Μην ανησυχείτε όμως, αδέλφια. Την έσχατη στιγμή θα εμφανιστεί από τον ουρανό ο Δον Κυρφώτης με την κρεμεζί μπέρτα του και το καλό τελικώς θα θριαμβεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...