Τα ΜΜΕ ζουν σε άλλη χώρα

Δυστυχώς κάνει ότι μπορεί για να μοιάσει στον ΓΑΠ
Του Σταύρου Μαρίνη
Αφορμή για το κείμενο είναι η χθεσινή δημοσκόπηση που παρουσίασε το mega. Είναι αστείο και μόνο να σκέφτεσαι ότι το 33,3% του ελληνικού λαού(ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΔΗΜ.ΑΡ) συμφωνεί με την πολιτική λιτότητας που οδηγεί σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.
Είναι ακόμη βέβαιο ότι στις προσεχείς εκλογές τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης θα έχουν αθροιστικά με το μέρος τους κάτω από το 25% όσων θα πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν. Και αυτοί θα είναι τα γνωστά κομματόσκυλα και η ντόπια πλουτοκρατία που στηρίζει τις μνημονιακές επιλογές. Θα μας ήταν εύκολο να προβλέψουμε ότι η επόμενη Κυβέρνηση θα προέρχεται από αντιμνημονιακές δυνάμεις και νομοτελειακά όσα ΜΜΕ υποστηρίζουν τις απαράδεκτες σημερινές πολιτικές θα βρεθούν στο περιθώριο. Ήδη οι ιδιοκτήτες κάποιων τηλεοπτικών σταθμών βλέπουν καθημερινά να χάνουν χιλιάδες τηλεθεατές εξαιτίας της στήριξης που παρέχουν σε μια ΠΑΡΩΔΙΑ που ονομάζει τον εαυτό της Κυβέρνηση της Ελλάδας. Δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι υπάρχει κάποιος πολιτικός σχηματισμός που μπορεί να μας βγάλει με ΑΣΦΑΛΕΙΑ από το τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε. Όμως είμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ βέβαιοι ότι εάν συνεχιστεί αυτή η πολιτική η ανθρωπιστική κρίση θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...