Η νέα ζωή της Χρύσας Ρώπα στο Παρίσι

Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεση της σπουδαίας ηθοποιού Χρύσας Ρώπα, η οποία αδιαφορεί για όσα είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, περνώντας όσο καλύτερα γίνεται στην Πόλη του Φωτός. Όσο καλά, δηλαδή, σου επιτρέπουν να περνάς η φοιτητική ζωή και οι υποχρεώσεις που αυτή συνεπάγεται...

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης. «Υπό αυτήν την έννοια, όντως τα βιβλία έχουν μπει στη ζωή της» σχολιάζουν χαρακτηριστικά δικοί της άνθρωποι. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι διάγει παράλληλο βίο με τον γιο της, τον Κωνσταντίνο, που επίσης σπουδάζει στο Παρίσι!

«Ό,τι θέλω κάνω, όπου θέλω βρίσκομαι. Η προσωπική μου ζωή αφορά μόνο εμένα» είναι η κατηγορηματική απάντηση της ηθοποιού στα όσα «ανακριβή», όπως τα χαρακτηρίζει, γράφονται.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Real Life», λοιπόν, ο μόνος λόγος για τον οποίο η ηθοποιός έφυγε στο Παρίσι ήταν η ανάγκη της να παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στη Σορβόνη. Το γεγονός, άλλωστε, ότι εκεί σπουδάζει και ο γιος της, έκανε πιο εύκολη την απόφασή της.

Όσο για τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη, αφού οι δύο ηθοποιοί και φίλοι βρέθηκαν προ ημερών στο Παρίσι. Η Χρύσα Ρώπα, μάλιστα, εμφανίστηκε μαζί με τον αγαπημένο της Λάκη στην αβάν πρεμιέρ της ταινίας «Τίμα τη μητέρα σου και τη μητέρα σου», όπου εκείνος συμμετέχει μαζί με Γάλλους ηθοποιούς αλλά και τον μεγάλο Ντέμη Ρούσσο, ο οποίος κρατά στην ταινία έναν ρόλο-έκπληξη: του παπά ενός νησιού!

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, μάλιστα, η Χρύσα Ρώπα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί του, δίνοντας τέλος στις φήμες που τους ήθελαν στα μαχαίρια!


Πηγή: real life, entertv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...